Ντρου Μπάριμορ: Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ, γι’ αυτό και βαριέμαι τόσο τώρα!

Η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπική ζωή της στο podcast Drew’s News, όπου μίλησε πρόσφατα, κάνοντας… kinky και «πικάντικες» αποκαλύψεις και για τη σεξουαλική της ζωή.

«Άκου, έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω κάνει τα πάντα. Γι’αυτό και βαριέμαι τόσο τώρα», ανέφερε-μεταξύ άλλων- η 47χρονη στο podcast Drew’s News, χωρίς πάντως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, τις οποίες όπως είπε, κρατά για τον εαυτό της.

«Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα»

Η ίδια διευκρίνισε πως δεν είναι σίγουρη πως της άρεσαν όλα, αλλά «απλώς ήθελα να τα δοκιμάσω».

«Αυτές οι μέρες έχουν παρέλθει προ πολλού. Παλιά όταν ήμουν νεότερη, είχα όλη την ενέργεια του κόσμου. Όμως τώρα, όχι πια», πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια του 50 First Dates.

«Δεν είμαι το άτομο που χρειάζεται σεξ»

Η Μπάριμορ είχε αποκαλύψει τον περασμένο μήνα μέσω του μπλογκ της πως «δεν είμαι το άτομο που χρειάζεται σεξ και βγαίνει έξω, εμπλεκόμενη με ανθρώπους σ’ αυτό το επίπεδο.

Είμαι κάποια που είναι βαθιά αφοσιωμένη στο να καλλιεργήσω το πώς νεαρά κορίτσια, οι κόρες μου κι εγώ ως γυναίκα υποτίθεται πως πρέπει να λειτουργούμε στον κόσμο αυτό», αναφερόμενη στις κόρες της, τη 10χρονη Όλιβ και την 8χρονη Φράνκι.

Πηγή:thecaller.gr