Μόνο η Ζήνα Κουτσελίνη θα μπορούσε να μαζέψει όλους τους παρουσιαστές της tv σε ένα πάρτι

Είναι η μοναδική παρουσιάστρια στην Ελλάδα, που μπορεί να μαζέψει όλους τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης σε ένα πάρτι – 30 χρόνια Ζήνα Κουτσελίνη στην τηλεόραση

Τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας της στην τηλεόραση γιόρτασε πριν από λίγες ώρες η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της, υποδέχθηκε,δεκάδες φίλους και συνεργάτες, τηλεοπτικά στελέχη και δημοσιογράφους, πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, στο Pasaji στο κέντρο της πόλης.

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η Ζήνα Κουτσελίνη ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και φίλους, που δούλεψε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και που την τίμησαν δίνοντας το παρών στο μεγαλύτερο πάρτι της ζωής της.

Το λαμπερό πάρτι της στο Pasaji ήταν γεμάτο εκπλήξεις και φυσικά πρώην και νυν συνεργάτες και ανθρώπους που η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη ευεργέτησε, βοήθησε, ανέδειξε και τίμησε.

Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη πέρα από την καριέρα της «έχτισε» και πολύ δυνατές φιλίες μέσα στον χώρο, φιλίες αληθινές!

Πιο λαμπερή από ποτέ υποδέχτηκε έναν έναν τους καλεσμένους της σε μια βραδιά που τα είχε όλα. Γέλια, χαρά, αγκαλιές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και συγκίνηση.

«Χαίρομαι πάρα πολύ και θα προσπαθήσω να αρθρώσω όλα αυτά που θέλω να πω. Χαίρομαι πολύ που αυτά τα 30 τα χρόνια δεν πήγαν χαμένα. Είμαι εδώ και λέω πάντα είμαι εν ζωή γιατί οι αγκαλιές και οι χαρές με τους ανθρώπους γίνονται στο εδώ και τώρα. Είμαστε πολλοί σήμερα εδώ και θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη συγγνώμη αν σε αυτή τη διαδρομή κάποιους στενοχώρησα», είπε εμφανώς συγκινημένη και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι οι χαρές είναι πολύ περισσότερες από ότι οι λύπες και λέω πάντα στη ζωή μας ενώνουν πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Σήμερα όλα τα κανάλια, όλες οι παρουσιάστριες είμαστε εδώ σε μια δύσκολη χρονιά», είπε έχοντας στο πλευρό της την κόρη της. «Ευχαριστώ τον Θεό που μπορώ σήμερα να είμαι ανάμεσα σας», είπε και ευχαρίστησε συνεργάτες. Την πιο επική ατάκα είπε όμως ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εκείνη:

«Εσύ ξεκίνησες από πίσω και ήρθες μπροστά. Είσαι ο Μπέντζαμιν Μπάτον της τηλεόρασης».