Μαρκέλλα Γιαννάτου: Θα παντρευτώ όταν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους

Για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τα σχόλια που άκουσε ότι έλαβε μέρος σε αυτή επειδή είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτου, μίλησε στην εκπομπή The 2Night Show η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου δεν μάσησε τα λόγια της το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τα σχόλια που άκουσε ότι συμμετέχει σε αυτήν επειδή είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτου.

«Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο «Πρωινό» για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό αλλά εγώ δεν θα το έκανα, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, είτε τους θαυμάζω, είτε όχι» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» κατέληξε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Αποκάλυψε ακόμη ότι δεν έχει στα άμεσα σχέδιά της να παντρευτεί και μάλιστα αυτό θα το κάνει μόνο αν επιτραπεί ο γάμος μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών.

«Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται, οπότε αν είναι να κάνω κάτι θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους».

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε, επίσης, για τις φοβίες και τις κρίσεις άγχους που έχει περάσει και εξηγεί πώς τις αντιμετωπίζει. «Δεν πάω εύκολα στα μαγαζιά. Όταν έχει βαβούρα και πολύ κόσμο ταράζομαι. Έχω περάσει κρίσεις άγχους. Με πιάνει δύσπνοια, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, αισθανόμουν ότι πεθαίνω. Στην αρχή ήταν καταστροφικό, παλιά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, είμαι σε ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours