Ζώδια: Ποιους επηρεάζει η έκλειψη- Αναλυτικά οι προβλέψεις έως την 1η Μαΐου

Αρχίζει μία εβδομάδα που γίνονται τα πάντα στον ουράνιο θόλο! Το βασικότερο όλων, είναι η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου και ώρα 10.27μμ στο ζώδιο του Ταύρου.

Κάθε έκλειψη έχει διάρκεια περίπου 6 μήνες πριν και 6 μήνες μετά από την ημερομηνία που γίνεται, οπότε όλα τα παρακάτω μην περιμένετε να γίνουν μόνο αυτήν την εβδομάδα. Απλώς τη συγκεκριμένη, η ενέργειά της είναι πιο έντονη και με το που γίνει, αυτή η ενέργεια αρχίζει και εξασθενεί.

Κατά κύριο λόγο θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Όσοι γνωρίζετε παραπάνω στοιχεία του χάρτη σας και έχετε πλανήτες από την 8η έως την 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, εννοείται ότι επηρεάζει και εσάς, ανεξαρτήτως ζωδίου. Κατά τα άλλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα συναντηθούν με τον Πλούτωνα, που θα φέρει αποκαλύψεις μυστικών σε σχέση με παιδιά, έγγραφα, ερωτικές περιπτύξεις αλλά και οικονομικά σκάνδάλα.

Επίσης, η Αφροδίτη κάνει τρίο με τον Δία και τον Ποσειδώνα, κάτι που θα φέρει την εκπλήρωση κάποιον επιθυμιών μας.

Κριός
Η έκλειψη για εσάς γίνεται στον Οίκο του πορτοφολιού σας και όσων κατέχετε. Ακόμα και οι ηθικές μας αξίες είναι κάτι που είναι δικό μας, και μας νοιάζουν όσο και τα λεφτά μας. Θα δώσετε μεγάλη προσοχή στα λεφτά σας και σε οτιδήποτε είναι στην κατοχή σας. Θα αξιολογήσετε αν αυτά που βγάζετε σας ικανοποιούν ή όχι. Ίσως να σας έρθει και η επιθυμία να αυξήσετε την περιουσία σας.

Λόγω του ότι είναι έκλειψη, κάτι θα πρέπει να εκ-λείψει και είναι απαραίτητο αυτό, για να γίνει χώρος στην “ντουλάπα” σας για το καινούργιο που θα έρθει. Σε άλλα νέα, θα ασχοληθείτε και με την καριέρα σας, καθώς για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, ακόμη παίζουν ριζικές αλλαγές σε αυτό τον Οίκο.

Ο Πλούτωνας ευθύνεται που πάει τα ζα μου αργά. Οι αλλαγές αυτές όμως, θα γίνουν αβίαστα και μόνο προς όφελος σας!

Ταύρος
Μάαααλιστα… γίνεται να μη σας προβλέψω εσάς; Γιατί, αν κάτι δεν θέλετε αυτό είναι οι αλλαγές, και αυτή την εβδομάδα μόνο τέτοιες θα σας συμβούν. Η έκλειψη είναι πάνω σας και αυτό σημαίνει ότι θα είναι μια περίοδος συγκέντρωσης στον εαυτό σας, που θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στα πάντα, από το πώς ντύνεστε μέχρι τη συμπεριφορά σας και το πώς βλέπετε και αντιλαμβάνεστε τη ζωή. Θα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας βασικά, αυτό να κρατήσουμε, γιατί αυτό, για εμένα, είναι και το πιο σημαντικό.

Για αυτές τις αλλαγές θα έχετε έναυσμα είτε από τους φίλους σας, είτε από κάποιον άνθρωπο από τα ξένα (και εγώ στα ξένα είμαι, οπότε μπορείτε να με μετρήσετε αν θέλετε). Ίσως από την άλλη να σας δοθεί μια νότα ερωτικού περιεχομένου από κάποιο φιλικό πρόσωπο. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, η επαφή σας με το εξωτερικό, κάποιο πρόσωπο που έχει σχέση με τον νόμο ή με κάποιο πανεπιστήμιο – δηλαδή άτομο ανωτέρας μόρφωσης – είναι μέσα στα πλάνα του σύμπαντος.

Όλοι κάτι χάνουμε σε μια έκλειψη, για εσάς θα είναι ο εαυτός σας, με σκοπό όμως να τον ξαναβρείτε και να είναι η καλύτερη σας εκδοχή!

Δίδυμοι
Εσάς η έκλειψη δεν σας επηρεάζει άμεσα, παρόλα αυτά, η ανάγκη για ενδοσκόπηση και η ενεργοποίηση του υποσυνείδητού σας, είναι σχεδόν σίγουρα. Μπορεί να ξεκινήσετε και κάποιες μυστικές επαφές που θα έχουν Καρκίνο χαρακτήρα. Αν κάποιοι θελήσετε και λίγη απομόνωση, πράγμα παράξενο για εσάς, μην ταραχτείτε! Μέσα στο παιχνίδι του σύμπαντος είναι και αυτό.

Αυτό που θα σας επηρεάσει περισσότερο αυτήν την εβδομάδα είναι η Αφροδίτη, που βρίσκεται στον Οίκο τον επαγγελματικών σας, αλλά και της εικόνας που προβάλετε προς την κοινωνία, και θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες, κυρίως οικονομικής φύσεως. Θα συναντηθεί με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Ο Δίας μάς δίνει τα μεγάλα και τα πολλά πράγματα.

Ο Ποσειδώνας, μας βάζει σε μία κατάσταση ονειρική. Αν τα συνδυάσουμε όλα μαζί, θα μπορούσα να πω ότι μία νέα δουλειά ή προαγωγή είναι πολύ πιθανή. Θα είναι τόσο εκπληκτική, που ούτε εσείς οι ίδιοι δε θα το πιστεύετε! Θα χρειαστεί βέβαια να βάλετε και εσείς το χεράκι σας, καθώς με σταυρωμένα χέρια κανείς δε βγήκε κερδισμένος.

Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε δύο φορές για να ακουστείτε, και να κοπιάσετε λίγο παραπάνω, αλλά να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Καρκίνος
Η έκλειψη γίνεται στον Οίκο των φίλων και των ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι θα μας έρθει η επιθυμία να ενταχθούμε σε κάποιον σύλλογο, κάποια αθλητική ομάδα, ή να δράσουμε εθελοντικά. Θα είναι έντονη η αίσθηση ότι θέλουμε να γνωρίσουμε καινούργιο κόσμο και να αυξήσουμε την κοινωνική μας ζωή.

Σε άλλα νέα, ενημερώνω ότι ευνοούμαστε απίστευτα σε θέματα ταξιδιών – κυρίως στο εξωτερικό, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τον νόμο και τα δικαστήρια. Αν θέλετε να κερδίσετε κάποια υπόθεση, μην το καθυστερείτε. Επίσης, όσοι από εμάς θέλουμε να βάλουμε ένα ακόμη πτυχίο στη φαρέτρα μας ή να μάθουμε μια ξένη γλώσσα, και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι για να πετύχουν. Για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, καθώς σε αυτές τις νέες ομάδες που θα ενταχθούν και τις καινούργιες φιλίες, δεν αποκλείω και έναν έρωτα που θα τους αλλάξει τη ζωή!

Ε, και αν δεν είναι έρωτας, θα είναι μία πολύ σημαντική συνεργασία που θα τους αποφέρει και αρκετό χρήμα!

Λέων
Είστε από τα ζώδια που σας επηρεάζει η πανσέληνος που, ναι μεν κάτι μπορεί να απωλέσετε, αλλά σίγουρα αργότερα θα σας έρθει και κάτι υπέροχο! Αναλυτικότερα, μπορεί να έχετε μια ξαφνική κοινωνική προβολή, να στραφούν όλοι οι προβολείς επάνω σας για όλους τους σωστούς λόγους.

Αν περιμένετε μια προαγωγή στη δουλειά έρχεται, έρχεται! Από την άλλη, κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια καριέρα. Είναι πολύ πιθανόν επίσης, αν δε γίνει κάτι από όλα αυτά, να αρχίσετε να κάνετε παρέα με άτομα με φήμη και κύρος. Για τέλος, σας άφησα το καλύτερο, που δεν άλλο από χρήματα που μπορεί να σας έρθουν από το πουθενά. Εεεε; Είδατε; Μπορεί να ζορίζεστε, αλλά τα αγαθά κόποις κτώνται!

Παρθένος
”Ταξηλάτρεις” μου, η έκλειψη για εσάς γίνεται στον Οίκο που αστρολογικά βλέπουμε τους ξένους τόπους, ανθρώπους και πολιτισμούς. Επίσης, έχει να κάνει και με την ανώτερη γνώση, τη μόρφωση, τους συγγενείς εξ αγχιστείας, τον νόμο, αλλά και τα Θεία. Πρακτικά λοιπόν, όλο και κάποιο γεγονός θα σας συμβεί ή μπορεί ήδη να έχει γίνει που θα αφορά όλους τους προηγούμενους τομείς.

Θα θέλετε να πάτε ένα ταξίδι να γνωρίσετε καινούργιους τόπους, θα θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις ή να επιλύσετε κάποια νομικά θέματα και αν δε θέλετε, θα σας έρθουν γιατί αυτό προστάζει το σύμπαν.

Σε άλλα νέα, η Αφροδίτη που θα συναντηθεί με τους άλλους δύο που λέω στην εισαγωγή, θα σας πραγματοποιήσει κάποια όνειρα και επιθυμίες που είχατε σε σχέση με τ@ σύντροφο σας ή κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο που είναι αυτή την περίοδο στη ζωή σας.

Για το σεξ τώρα, όλο και κάτι βλέπω να γίνεται, καθώς εκεί είναι ο Πλούτωνας και όλο και κάτι το μεταμορφωτικό θα σας φέρει στην επιφάνεια. Μπορεί, δηλαδή, να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να σας κάνει να το δείτε αλλιώς!

Ζυγός
Ομορφιές του ζωδιακού, για εσάς η έκλειψη γίνεται στον Οίκο που αφορά στα χρήματα που δεν είναι δικά μας, αλλά έχουν σκοπό να γίνουν χωρίς να κοπιάσουμε. Τέτοια χρήματα είναι από την εφορία, από μια διαθήκη, από μια ασφάλιση ή του συντρόφου μας. Άμεσα δε σας επηρεάζει η έκλειψη, αλλά όλο και κάτι θα σας φέρει.

Ένα απλό παράδειγμα, είναι να ασχοληθείτε και με την περιουσία άλλων, όπως ας πούμε κάνουν οι χρηματιστές ή οι μεσίτες. Ένα άλλο σενάριο, είναι να θελήσετε να ασχοληθείτε ενδελεχώς με τις βαθύτερες σεξουαλικές σας ανάγκες. Κοινώς, η ανάγκη για σεξ θα είναι έντονη – προφυλάξεις να πάρετε και ΟΛΑ επιτρέπονται (κατά τη γνώμη μου)!

Για τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα, έχω να σας πω ότι η Αφροδίτη που θα συναντηθεί με τους άλλους δύο, θα έχει ως αποτέλεσμα να εστιάσετε παραπάνω στις καθημερινές σας επιθυμίες. Θα σας κάνει να προσέξετε λίγο παραπάνω την υγεία και τη διατροφή σας. Επίσης, να αναμένετε να μάθετε κάποια νέα που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, και πιο συγκεκριμένα με τους γονείς σας. Αυτά τα νέα, όλο και κάποιου είδους μεταμόρφωση θα σας αποφέρουν. Πώς να το πω, δεν ξέρω, για να μη διαβαστεί άσχημα, αλλά όσοι έχουμε ακόμη τους γονείς μας (έχω ωροσκόπο Ζυγό) ας τους πάρουμε κάποιες αγκαλιές παραπάνω και ας τους δείξουμε την αγάπη μας!

Σκορπιός
Για εσάς, που λέτε, η έκλειψη γίνεται στο απέναντι ζώδιο από εσάς, όπου αστρολογικά βλέπουμε τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, όπως τ@ σύντροφο, έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη ή ακόμη και κάποιον «αντίπαλο». Θα είναι αρκετά έντονη η ενέργεια του σύμπαντος σε αυτόν τον τομέα, οπότε δώστε βάση εκεί. Καλά, θα γίνει θέλετε δε θέλετε, γιατί το σύμπαν δεν ασχολείται με το τι κάνουμε εμείς, αυτό κάνει τη δουλειά του και εμείς τη δεχόμαστε.

Κάποιος ή κάτι θα σας εκ- λείψει λοιπόν, αλλά καθόλου μη χολασκάτε, γιατί στο μέλλον θα δείτε ότι δε σας χρειαζόταν αυτό το πρόσωπο ή η κατάσταση, και θα απορείτε που τόσο καιρό ασχολούσασταν μαζί του .Η Αφροδίτουλα τώρα, από τη θέση που είναι σας ευνοεί αφάνταστα στο σεξουαλικό παιχνίδισμα. Αν είστε ελεύθεροι, δε μπορεί, όλο και κάτι θα σας έρθει και να δείτε που θα είναι ονειρικό και ρομαντικό!

Τοξότης
Είστε οι χαρούμενοι του ζωδιακού και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα! Η έκλειψη για εσάς θα έχει να κάνει με την καθημερινότητα ,τη δουλειά, την υγεία, τη διατροφή αλλά και τα κατοικίδια. Θα σας φέρει λοιπόν αρκετή δουλειά και η κάθε ημέρα της θα είναι γεμάτη. Οι ρυθμοί της θα είναι τέτοιοι, που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε λίγο τα πράγματα που κάνετε μέσα στην ημέρα, γιατί θα λέτε «δεν προλαβαίνω-δεν προλαβαίνω», Θα γίνεται σαν τη «Μαίρη Παναγιωταρά».

Δεν αποκλείω κάποιοι από εσάς, να αλλάξετε και τις διατροφικές συνήθειες και κάποιοι άλλοι να ασχοληθείτε περισσότερο με το ζωάκι που έχετε στο σπίτι σας. Αν πάλι έχετε φάρμα, ό,τι ζώο είναι μέχρι το μέγεθος μιας κατσίκας, θα χρειαστεί και αυτό την προσοχή σας. Τα υπόλοιπα πλανητικά που γίνονται, θα σας κάνουν να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα πρόσωπα που το περιβάλλουν, δηλαδή τους γονείς σας κατά κύριο λόγο.

Για τέλος, σημειώστε ότι η έντονη καθημερινότητα, σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα, όλο και κάτι παραπάνω θα φέρει στο πορτοφόλι σας!

Αιγόκερως
Ξέρουμε όλοι ότι είστε οι σοβαροί του ζωδιακού, αυτή η έκλειψη όμως θα σας κάνει να το ρίξετε λίγο έξω. Θα θέλετε να φλερτάρετε, να κάνετε πράγματα που σας προσφέρουν χαρά.! Αυτό, μπορεί να είναι να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, που άλλωστε είναι η χαρά της ζωής ή να δημιουργήσετε κάτι, κυρίως καλλιτεχνικής φύσεως.

Δεν αποκλείεται σε κάποιους να έρθει και η επιθυμία να πάνε σε κάποιο καζίνο – αν θα κερδίσετε δεν ξέρω, απλώς λέω ότι θα σας έρθει η επιθυμία. Για τους πολύ πιο σοβαρούς, που όλα αυτά τους ακούγονται ξένα, θα τους έρθει να κάνουν μια αξιολόγηση των επενδύσεών τους, ή η ανάγκη να αποκτήσουν περισσότερη αυτοεκτίμηση.

Για τους υπόλοιπους πλανήτες, έχω να σας πω ότι βρίσκονται στον Οίκο που «βλέπουμε» τις καθημερινές μετακινήσεις, μικρά ταξίδια, γραπτά, έγγραφα τα αδέρφια και τα ξαδέρφια μας, αλλά και τα μεταφορικά μέσα . Οπότε η επιθυμία και η ανάγκη να ασχοληθείτε με όλα τα παραπάνω, θα είναι σαφώς πιο έντονη!

Υδροχόος
Η έκλειψη για εσάς, γίνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Πρακτικά, σημαίνει ότι θα σας έρθει η επιθυμία να μετακομίσετε σπίτι ή γραφείο, να τα ανακατασκευάσετε ή να αλλάξετε διακόσμηση.

Για τους πιο τολμηρούς, μπορεί να προκύψει μια αγορά ή πώληση τον προαναφερόμενων. Κάτι άλλο που θα φέρει αυτή η έκλειψη, είναι να έχετε και εσείς κάποιες εκλάμψεις ή να το πω καλύτερα «deja vu». Είστε και ουράνιοι άνθρωποι εσείς, οπότε όλα αυτά τα έχετε πιο εύκολα. Αυτές οι αλλαγές που θα κάνετε σε σπίτι ή γραφείο, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας.

Δεν χρειάζεται να ταραχτείτε, όλα καλά κυλάνε! Εμπιστευτείτε το σύμπαν, διότι αυτό γνωρίζει τι μας χρειάζεται και τι όχι. Μπορεί να έχετε κουραστεί από τις συνεχείς μεταμορφώσεις που έχετε στην ψυχή σας και το καταλαβαίνω, αλλά είναι για καλό, πιστέψτε με!

Ιχθείς
Ψαράκια μου, η έκλειψη εσάς, θα σας κάνει να θελήσετε να πάρετε καινούργιες γνώσεις. Να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα, να μάθετε μία καινούργια τέχνη, να κάνετε ταξιδάκια. Γενικότερα, το μυαλό σας θα πάρει φωτιά και θα θέλετε να εκτονώσετε όλη αυτήν την ενέργεια κάπου. Επίσης, τα πληκτρολόγια και η γλώσσα σας θα πάρουν φωτιά, καθώς το πιο πιθανό είναι να είστε περισσότερο δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μήπως κιόλας κάποιοι σκέφτεστε να αγοράσετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο; Τέλος, η έκλειψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα αδέλφια και τους γείτονές σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που συναντιέται με τους άλλους δύο, θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και το σώμα σας.

Επειδή είναι και της ομορφιάς, δεν μπορώ να μην πω ότι δε θα λάμπετε στον περίγυρό σας! Αυτά για αυτήν την εβδομάδα, ραντεβού την επόμενη!

Πηγή: Savoir Ville

About Post Author