Ζένια Μπονάτσου: Ανέβασε σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της και συγκίνησε

Της λείπει ο πατέρας της κι αυτό είναι λογικό.

Ο Ζένια Μπονάτσου που φέρει ένα «βαρύ» όνομα. Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου είναι η εγγονή της Ζωής Λάσκαρης κι από μικρή γνωρίζει πόσο σημαντική ήταν η γιαγιά κι ο πατέρας της στον χώρο του θεάματος.

Πλέον, είναι 23 χρονών, αλλά λυγίζει όταν θυμάται τον πατέρα της. Η νεαρή καλλονή θυμήθηκε σήμερα τον αγαπημένο της πατέρα Βλάσση, που της λείπει όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν πολύ!

Ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή στα 54 χρόνια του όταν η Ζένια ήταν μόλις 7 χρονών.

Η Ζένια Μπονάτσου είναι ένα νέο κορίτσι που προέρχεται από μια οικογένεια με “βαρύ” όνομα στο χώρο του θεάματος, ωστόσο απέδειξε αρκετές φορές το ταλέντο της και τελευταία στο J2US, όπου την είδαμε να είναι ιδιαίτερα καλή τόσο στο τραγούδι όσο και στο act!

Η 23χρονη Ζένια, εγγονή της μεγάλης μας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, και κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, θυμήθηκε σήμερα τον αγαπημένο της πατέρα Βλάσση, που της λείπει όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν πολύ! Ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή στα 54 χρόνια του όταν η Ζένια ήταν μόλις 7 χρονών.

“Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου Βλάσσης Μπονάτσος την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά». Μου λείπει πολύ”…είχε δηλώσει πριν τρία χρόνια η Ζένια στην εκπομπή Πρωινό.

Η Ζένια έχει εξομολογηθεί, ότι μπαίνει στο youtube και βλέπει τον μπαμπά της, να τραγουδά αλλά και στις δεκάδες εκπομπές και show που έχει κάνει.

Σαν τέκνο του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου, η Ζένια έχει ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ανησυχίες, ενώ είναι αρκετά ταλαντούχα, τόσο στο τραγούδι, όσο και στο act, κάτι που αποδείχθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us.

Πηγή:bigpost.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours