Επίσημη πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη κωμωδία του καλοκαιριού στο ECALICLUB

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το EcaliClub και η Rosebud.21 παρουσίασαν το SUMMERCINEMAPREMIERES, με την Επίσημη Πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης κωμωδίας του καλοκαιριού, ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου, έστησαν για μια και μόνο βραδιά τον πιο ξεχωριστό θερινό σινεμά της πόλης, παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων, οι οποίοι απόλαυσαν και γέλασαν με τις περιπέτειες του Μπεν μετά το χωρισμό του.

Φωτογραφιές από την πρεμιέρα:

Λίγα Λόγια για την ταινία

Ποιος είπε ότι οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ; Ώρα να αναθεωρήσετε: το ξεκαρδιστικό, ξέφρενο «Κλαμπ των Χωρισμένων» σaς προσκαλεί να γίνετε μέλη του για να ζήσετε έναν χωρισμό που δεν μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο – και που θα γράψει ιστορία!
Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Βραβείο Κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Alpes d’ Huez.

Μετά από πέντε χρόνια γάμου, ο Μπεν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει οτι η πολυαγαπημένη σύζυγός του τον απατά και θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ενώ όλοι οι φίλοι τους μοιάζουν να παίρνουν το μέρος της και να τον εγκαταλείπουν κι αυτοί, ο Μπεν συναντάει τον Πάτρικ, παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο που έχει επίσης χωρίσει πρόσφατα. Μαθαίνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπεν, ο Πάτρικ τον προσκαλεί να μετακομίσει στο σπίτι του, μια πολυτελή μονοκατοικία με όλες τις ανέσεις.

Αλλά οι δύο συγκάτοικοι σύντομα βρίσκουν κι άλλη παρέα: άλλους διαζευγμένους, χωρισμένους και εργένηδες που αναζητούν κι αυτοί καταφύγιο. Με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο, η βίλα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα VIP κλαμπ όπου όλοι μπορούν να …βουτήξουν πίσω στην εργένικη ζωή: να αποδεχτούν το πώς έχουν τα πράγματα πια στη ζωή τους, να νιώσουν ελεύθεροι και να περάσουν καλά. Το κλαμπ έχει ένα ιερό μότο: όχι ζευγάρια, όχι μπελάδες. Εξάλλου, όπως λένε, «η κύρια αιτία για διαζύγιο είναι ο γάμος!». Όμως, όταν ο Μπεν συναντήσει την όμορφη Μαριόν, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται…

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης, JGK&associates.

ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ από 23 Ιουλίου στους κινηματογράφους

Γιάννης Καζανίδης, Έλενα Κυρίτση, Χαράλαμπος Παπανικολάου

Άντζελα Ευρυπίδη, Γιάννης Λυσσανδρόπουλος

Ιωάννα Παναγιωτίδου, Ζήνος Παναγιωτίδης

Κώστας Αποστολίδης, Άννα Αγγελοπούλου

Γεωργία Σιακαβάρα

Γιάννης Καζανίδης, Ελένη Αντωνιάδου

Μιχάλης Κυριακόπουλος, Δέσποινα Μοίρου, Γιάννης Λίγκας

Γιώργος Καμπάνης, Πάρις Αμοργινός

Αμαλία Χατζηευθυμίου, Γιάννης Καζανίδης, Μάϋρα Βαγιώνη

Γιάννης Λίγκας, Βίκυ Μπουζούνη

Ευάγγελος Χαλιώτης, Ηλίας Πολλάλης

Γιάννης Γεωργακάκης

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *