Διαψεύδει τον Πατούλη η “έκπληκτη” Μαρίνα: Δεν ξέρουμε ακόμα που μένει – Έχει ο Γιώργος καθημερινή επαφή με το παιδί;

Έκπληκτη φάνηκε να είναι η Μαρίνα Πατούλη μετά τις δηλώσεις, στη συνέντευξη που έδωσε στο MEGA Καλημέρα, ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης.

Η Μαρίνα Πατούλη που εμφανίστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μίλησε για την ζωή της όπως διαμορφώθηκε μετά τον χωρισμό.

“Το φετινό καλοκαίρι για μένα είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, δεδομένου ότι έχει επέλθει αυτή η ανατροπή στην προσωπική μου ζωή. Ήμασταν μαζί 35 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή μαζί. Παντρευτήκαμε 18 χρονών. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με συγκλόνισε αυτή η ανατροπή αλλά η ζωή προχωράει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει αυτό γι’ αυτό έκανα πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στην οικογένεια μου. Έχασα ένα στήριγμα. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει τέλειος γάμος, ούτε τέλεια σχέση. Επένδυσα στον Γιώργο. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας…” εξομολογήθηκε η ίδια.

Η Μαρίνα Πατούλη έδειξε έκπληξη με τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη που προβλήθηκαν στο MEGA το πρωί της Δευτέρας και αφορούσαν τη σχέση του με τον γιο του Αλέξανδρο.

Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Εννοείς τηλεφωνική; Βασικά δεν ξέρουμε ακόμα που μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει είχε δηλώσει κάπου στην Νέα ΣμύρνηΈχω ακούσει ότι μένει Κολωνάκι, Γλυφάδα, ακόμη δεν ξέρω. Ποτέ δεν παίρνει τον Αλέξανδρο βράδυ να μείνουν μαζί. Με τον γιο μου μένω στην Βούλα. Ο Γιώργος λόγω των υποχρεώσεών του στη δουλειά δεν έχει χρόνο να τον πάρει. Δεν θέλω να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες, βέβαια είναι ουσιαστικές και μαρτυρούν κάποια πράγματα. Τον Ιούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, ώστε να βρούμε τον βηματισμό μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε πως να είμαστε δίπλα στο παιδί σωστά. Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και λέει ότι έχουμε χωρίσει. Όλοι είμαστε καλοί γονείς, αλλά με αιφνιδίασεΕίχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις για προσωπικάΜε ξάφνιασε, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για ακόμη μια φορά” απάντησε η Μαρίνα Πατούλη.

https://youtu.be/S6fE84UpH0g

About Post Author

+ There are no comments

Add yours