Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποιος Έλληνας σχεδιαστής δημιούργησε το κοστούμι με την «Ακρόπολη»;

Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όχι μόνο τώρα που παρέλαβε το βραβείο του MVP στο NBA, αλλά εδώ και πολλά χρόνια με την τεράστια επιτυχία του. Στη βράβευσή του συγκλόνισε. Με τα λόγια του αλλά κυρίως με τη συγκίνησή του και τα ειλικρινή δάκρυά του!

Εκτός όμως από την βράβευση και τον λόγο του, εντυπωσίασε και το καλοραμένο κοστούμι του που ανοίγοντας το σακάκι του, είχε μέσα Ελλάδα! Είχε ζωγραφισμένη στη φόδρα του την Ακρόπολη. Δημιουργός αυτών των ξεχωριστών κοστουμιών είναι ο Έλληνας σχεδιαστής μόδαςΓιώργος Παπαδόγαμβρος ο μετρ του γαμπριάτικου κοστομιού όπως τον αποκαλούν. Ο γνωστός σχεδιαστής εμπνεύστηκε και σχεδίασε ένα υπέροχο κοστούμι για τον Γιάννη αλλά και για όλα τα αδέλφια του!

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος έγραψε στο προφίλ του στο instagram

«Μπράβο Γιανναρα μου !!! Τιμάς την χώρα μας και με το παραπάνω …είσαι άξιος και το καλύτερο παιδί !!!  Και ευχαριστώ όλα τα αδέλφια για την τιμή που μου κάνανε να φορέσουνε όλοι κοστούμια μου»

Αποτέλεσμα εικόνας για «Μπράβο Γιανναρα μου !!! Τιμάς την χώρα μας και με το παραπάνω …είσαι άξιος και το καλύτερο παιδί !!!  Και ευχαριστώ όλα τα αδέλφια για την τιμή που μου κάνανε να φορέσουνε όλοι κοστούμια μου»

Nα θυμήσουμε ότι ο Γιάννης είχε φορέσει κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου και το 2018 έχοντας αυτή τη φορά ζωγραφισμένο το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς μέσα στη φόδρα του!

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours