«Βόμβα» για τον Νότη Σφακιανάκη – Πολύ άσχημα τα νέα για τον τραγουδιστή

Τέλος στον γάμο του φαίνεται πως έβαλε ο Νότης Σφακιανάκης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «ciao» για τον πασίγνωστο τραγουδιστή.

Όπως γράφεται, τα προβλήματα στη σχέση του με την Αγγλίδα Κίλι, και είναι χαρακτηριστικό ότι η κατάσταση έχει γίνει τόσο άσχημη που οι δυο τους μένουν χωριστά από το καλοκαίρι και αφού προηγήθηκε μεγάλος καβγάς.

Έτσι η σύζυγός του αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους και να πάρουν χωριστούς δρόμους, αφού πιστεύει πως είναι το καλύτερο και για τους δύο

Οι τρεις λόγοι που οδήγησαν στο αδιέξοδο

«Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι ανέφεραν ότι τρεις είναι οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν την Κίλι στην απόφαση να ζητήσει διαζύγιο.

Σύμφωνα με εκείνη, ο σύζυγός της έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν επιτρέπει σε κανέναν -ούτε καν στην ίδια- να τον πλησιάσει. Η κρίση έγινε ακόμη πιο έντονη λόγω των ταξιδιών που πραγματοποίησε ο Σφακιανάκης στην Κω και όπως αναφέρει η γυναίκα του, εξαφανιζόταν για ημέρες.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η Κίλι χρεώνει στον άντρα της ότι ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά του και το τραγούδι με συνέπεια να μη διαθέτει καθόλου χρόνο για να τον μοιραστεί μαζί της. Όπως υποστηρίζει, το μυαλό του βρίσκεται στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, ενώ τα της οικογένειας έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Όλα τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο ζευγάρι. Κατά την Κίλι, μια γυναίκα που διατηρεί χαμηλό προφίλ, οι δυο τους είναι πλέον σαν ξένοι. Έχουν απομακρυνθεί και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι βαριά. Η ίδια θεωρεί πως πλέον το γυαλί όχι απλώς έχει ραγίσει αλλά έχει σπάσει και έγινε συντρίμμια, άρα δεν μπορεί να κολλήσει. Μοιάζει πεπεισμένη ότι η κατάσταση έχει καταστεί μη αναστρέψιμη», αναφέρει το περιοδικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.