Υλικά
Υλικά
1 κιλό γαρίδες Νο 2
300 γραμμ. φέτα
2 μεγάλες ντομάτες
2 πράσινες πιπεριές ( κέρατα ) κομμένες σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κούπα λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη, τις πιπεριές και λίγο νερό και τα μαγειρεύουμε για περίπου 20′ μέχρι να πιούν τα υγρά τους.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις γαρίδες καθαρισμένες και τις αφήνουμε να βράσουν στη σάλτσα για όχι περισσότερο από 5′ γιατί θα σκληρύνουν. Μεταφέρουμε το φαγητό σε γουβετσάκια ή σε πυρέξ και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια.]
Ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 10′-15′ σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.
Πηγή:Ελένη Καλογεροπούλου
+ There are no comments
Add yours