Γιάννης και Γρηγόρης Γκόφας: Ενώνουν τις “δυνάμεις” τους μαζί με Dsquared2 και στη Μύκονο

Άνοιγμα και στο χώρο της εστίασης έκανε η οικογένεια Γκόφα σε συνεργασία με το διάσημο δίδυμο Dsquared2 δημιουργώντας έναν νέο project στην καρδιά της Μυκόνου.

Σε μια αυλή 400τμ, το νέο εστιατόριο Ceresio 7 στα Ματογιάννια υποδέχεται εδώ και λίγες ημέρες του πελάτες του.

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο Μιλάνο, το Ceresio 7 των Dsquared2 ήρθε και στη Μύκονο διατηρώντας πάντα την ιταλική κουζίνα αλλά με μικρές προσαρμογές στην τοπική γαστρονομία.

Πρόκειται για ένα concept υψηλής αισθητικής με επιρροές από τη δεκαετία του ‘50 και “άρωμα” dolce vita από τους Dean and Dan Caten και το STORAGEMILANO σε ένα ιστορικό κτίριο που δένει απόλυτα με το παραδοσιακό στυλ του νησιού. Το μενού επιμελούνται οι σεφ Elio Sironi και Δημήτρης Κατσάνος ενώ εκτός από την ιταλική κουζίνα, μπορεί κανείς να απολαύσει ιδιαίτερα και ξεχωριστά κοκτέηλ στο μπαρ του εστιατορίου.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό το νέο project με τους Dsquared2, με τους οποίους ήδη συνεργαζόμαστε από το 2012 και έχουμε μια πολύ καλή σχέση επαγγελματική και φιλική», αναφέρει ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Γκόφας. «Έχουμε κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και τώρα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο άνοιγμα για το οποίο έχουμε μεγάλη χαρά και όρεξη. Το δουλεύουμε από τον Οκτώβριο. Είναι μια επένδυση με βάθος 10ετίας, δεν το βλέπουμε ως κάτι εφήμερο, το εντελώς αντίθετο», προσθέτει.

Παρά το γεγονός ότι η πανδημία έχει αλλάξει τα δεδομένα, όπως εξηγεί ο κ.Γκόφας, «εμείς συνεχίζουμε, δεν σταματάμε, θα προσαρμοστούμε».

«Υπάρχει μεγάλη πτώση στον αριθμό των τουριστών φέτος. Δεν έχουμε τους κλασικούς πελάτες της Μυκόνου, έχουμε μόνο τουρίστες από Ευρώπη, Αμερική και ορισμένους που έρχονται με πτήσεις από Κατάρ», σημειώνει. Ωστόσο, η Μύκονος παραμένει luxury destination και συνεχίζει να επενδύει στον τουρισμό πολυτελείας. «Στη Μύκονο και στο πιο απλό ή μικρό μαγαζί θα βρει κανείς ποιοτικά προϊόντα και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες».

Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η φιλοσοφία του Casa Anna Suites στη Χώρα της Μυκόνου, του οποίου το management έχει η οικογένεια Γκόφα και παρέχει στον επισκέπτη μια ευχάριστη διαμονή με γεύση πολυτέλειας και άνεσης, πάντα με θέα στο απέραντο λευκό και γαλάζιο του νησιού των Ανέμων.

Πηγή:hellenicdailynewsny.com

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours