Αυτό είναι το πιο φθηνό σουβλατζίδικο της Ελλάδας: Τρως με 2,2€

Το αγαπημένο γρήγορο φαγητό των Ελλήνων έχει γίνει απλησίαστο, ωστόσο υπάρχει ένα σουβλατζίδικο που έχει κρατήσει τις τιμές χαμηλές.

Οι ανατιμήσεις στα προϊόντα και είδη που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι συνεχόμενες.

Μάλιστα, οι καταναλωτές έχουν κόψει αρκετές αγαπημένες τους συνήθειες και απολαύσεις, όπως π.χ. ακόμα και το σουβλάκι, αφού η τιμή του αυξήθηκε κατά πολύ.

Έτσι, μπορεί πριν από καιρό με 4 ευρώ να αγόραζε κάποιος δύο τυλιχτά, αυτό όμως αποτελεί παρελθόν. Πλέον με 4 ευρώ κάποιος αγοράζει ένα τυλιχτό.

«Προ του πολέμου ήταν 2,50 – 2,60 ευρώ το σουβλάκι στο δικό μου ψητοπωλείο. Αυτή τη στιγμή έχει 3 ευρώ για την παραλαβή από το κατάστημα, 3,30 για ντελίβερι. Είναι μια αναμενόμενη αύξηση. Προσπαθούσε να κρατήσουμε εκεί την τιμή, νομίζω πως θα αργήσει να πάει παραπάνω. Δεν υπάρχει μείωση της πελατείας, υπάρχει μείωση στην κατανάλωση. Ο λόγος είναι πως αδυνατεί ο κόσμος να αγοράσει 2 τυλιχτά με γύρο. Αγοράζει ένα σουβλάκι και ένα καλαμάκι. Και εμείς προσπαθούσε να προσαρμοστούμε σε αυτό», αναφέρουν επιχειρηματίες.

Το πιο φθηνό σουβλατζίδικο της Ελλάδας

Ωστόσο, υπάρχει ένα σουβλατζίδικο που έχει κρατήσει τις τιμές χαμηλές και ενδεχομένως να είναι και το πιο φθηνό στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το σουβλατζίδικο «Βόλβη» στην Αθήνα, που έχει φθηνές τιμές στα επίπεδα πριν τις ανατιμήσεις.

Όπως φαίνεται στον τιμοκατάλογο οι τιμές κυμαίνονται ως εξής:

Πίτα με σουβλάκι: 2,20 ευρώ
Πίτα με δυο σουβλάκια: 3.30 ευρώ
Πίτα με δυο σουτζουκάκια: 2.20 ευρώ
Πίτα με τέσσερα σουτζουκάκια: 3,20 ευρώ
Μερίδα με δέκα σουβλάκια: 6.50 ευρώ

About Post Author