Η ιστορία αυτού του διάσημου εστιατορίου που ειδικεύεται στο κρέας, σερβίροντας μοναδικές κοπές, ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε τη food & beverage σκηνή του πλανήτη. Ο Riccardo Giraudi, ήθελε να φτιάξει έναν χώρο, όπου η φιλοσοφία του καλού κρέατος συναντά ασυνήθιστες διαφορετικές κοπών από όλο τον κόσμο,και το κατάφερε και με το παραπάνω, δημιουργώντας τελικά ένα μοναδικό γαστρονομικό brand.
Ακολούθησαν ανάλογα μαγαζιά στο Μονακό, στο Παρίσι, στο Σαιν-Τροπέ, στο Méribel, στο Σάο Πάολο, στο Χονγκ Κονγκ, στο Mexico City, στη Τουλούμ, ενώ εμείς στην Ελλάδα το γνωρίσαμε από το μυκονιάτικο στέκι του. Πλέον θα το βρείτε στο ξενοδοχείο «Four Seasons Astir Palace»- να σημειώσουμε ότι το «Βeefbar» θα λειτουργεί όλο τον χρόνο- όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ξεχωριστή βραδιά fine dining. Τη διακόσμηση έχει αναλάβει το γραφείο interior design των Humbert & Poyet, όπως άλλωστε και αρκετά από τα υπόλοιπα Beefbars της υφηλίου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει εμπνευστεί από ελληνικό τοπίο και τη θάλασσα. Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν, όμως η απόλυτη πρωταγωνίστρια είναι αναμφίβολα η θέα στον Σαρωνικό.