Για την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναγνωρίζοντας ότι αναφέρεται σε αυτόν (σ.σ. δεν τον κατονόμασε) αποφάσισε να παρουσιάσει και τη δική του πλευρά.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN, όπου είχε γίνει η σχετική καταγγελία το Σάββατο, ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον κοπέλα όσα κι από τους γονείς, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένος.

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε:

«Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου.

Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω.

Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα».

Νωρίτερα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι το απόγευμα του Σαββάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος και ζήτησε να εμφανιστεί στην εκπομπή.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours