Σε διαθεσιμότητα τίθεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ο οποίος φέρεται να ρώτησε πολίτη από την Αρκαδία αν έχει «πολιτικό μέσο» προκειμένου να στείλει πυροσβεστικό όχημα για τις φωτιές.

«Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο αξιωματικός και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος της Αρκαδίας, με δάκρυα στα μάτια, κατήγγειλε όλα όσα του είπε ο ταξίαρχος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ενώ η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του. Το βίντεο με την καταγγελία του έκανε το γύρο του διαδικτύου.

«Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο», ακούγεται να λέει σπαράζοντας ο κάτοικος της Αρκαδίας.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours