Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ σπάνε όλα τα ρεκόρ με το «Murder Mystery»

Μέσα σε τρεις μέρες, 30.9 εκατομμύρια λογαριασμοί είδαν την ταινία που έκανε την πρεμιέρα της στο Netflix και στην οποία πρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Άνταμ Σάντλερ στους ρόλους δύο δευτεροκλασάτων ντεντέκτιβ.

Με ένα tweet, το Netflix – που συνήθως δεν ανακοινώνει τις θεαματικότητες των σειρών και ταινιών του – γιορτάζει το ρεκόρ που έσπασε το «Murder Mystery», η ταινία του Κάιλ Νιούατσεκ με τους Άνταμ Σάντλερ και Τζένιφερ Άνιστον, το οποίο είναι και το καλύτερο άνοιγμα ταινίας όλων των εποχών για τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix 30.9 εκατομμύρια λογαριασμοί είδαν την ταινία μέσα στις τρεις πρώτες μέρες που προβλήθηκε.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Bird Box», αλλά και όπως προκύπτει από τα πιο πρόσφατα στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει το Netflix, τις μεγάλες επιτυχίες του «Triple Frontier», το οποίο είδαν 52 εκατομμύρια λογαριασμοί στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες που έκανε πρεμιέρα), του «Fyre: The Party that Never Happened» που είδαν 20 εκατομμύρια μέσα στον πρώτο μήνα και του «The Umbrella Academy» που είδαν 45 εκατομμύρια μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, ήρθε το «Murder Mystery» να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Το «Murder Mystery» άρχισε ως κινηματογραφικό πρότζεκτ, γραμμένο από τον Τζέιμς Βάντερμπιλτ του «Zodiac» με παραγωγό τη Disney και σκηνοθέτη τον Κέβιν ΜακΝτόναλντ. Το 2012 στη σκηνοθετική καρέκλα ήταν να καθίσει ο Τζον Μάντεν με πρωταγωνιστές τη Σαρλίζ Θερόν και τους Κόλιν Φερθ, Άνταμ Σάντλερ και Έμιλι Μπλαντ. Στη συνέχεια ακούστηκε το όνομα της Αν Φλέτσερ για τη σκηνοθεσία, η Σαρλίζ Θερόν αποχώρησε κρατώντας μόνο ένα credit στην παραγωγή και το πρότζεκτ πήγε στο Netflix, το οποιο τώρα τρίβει τα χέρια του.

Πηγή:cnn.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours