Τα ζώδια του μήνα: Φεβρουάριος

Happy Valentine’s day ή μια από τα ίδια; Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον;

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένας μήνας που θέλει την προσοχή σας και την αμέριστη συγκέντρωση για να τα καταφέρετε… Και μετά έρχεται ο έρωτας! Εργασιακά, είστε σε μια μικρή νιρβάνα αλλά όταν μπει η άνοιξη που είναι και η σεζόν σας θα νιώσετε πιο δημιουργικοί. Έχετε καιρό ακόμα, αλλά σιγά σιγά βγείτε από τη χειμερία νάρκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τα αισθήματα σας, πριν να τολμήσετε να πείτε μεγάλες κουβέντες, και φυσικά πριν αποφασίσετε να πετάξετε τη βόμβα και να κάνετε σοβαρές και δεσμευτικές σας προτάσεις. Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θέμα δεν είναι τι θα σας φέρει ο Άγιος Βαλεντίνος αλλά τι θέλετε εσείς από εκείνον. Το μόνο που θέλετε είναι η ησυχία σας. Έχετε μια ανάγκη για αμέτρητη τρυφερότητα όπως πάντα, είναι στη φύση σας, αλλά ταυτόχρονα απομονώνεστε πολύ συχνότερα απ’ό,τι παλιά. Δίνετε κοινώς, διττά μηνύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν ή τις άλυτες καταστάσεις που σας πήγαιναν πίσω. Γιατί πολλές φορές όταν σας δίνουν όσα θέλετε, αναζητάτε κάτι άλλο. Καμιά φορά τα θέλετε όλα! Σε όποια φάση και να είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε σύντομα μέσα στην αγκαλιά αυτού που ποθείτε, έστω κι αν μετά… σας περάσει!

ΛΕΩΝ

Από τη πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν από την μεριά του άλλο σας μισού. Η αυτοπεποίθηση σας είναι στο θεό μιας και η δίαιτα πάει καλά, η γυμναστική αποδίδει, αν και θέλετε ακόμη πολλή προσπάθεια και συνέπεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά, θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε. Έλα να πέφτει το χρήμα! Διάθεση, τσεκ, πάθος, τσεκ, αυτοπεποίθηση, τσεκ, και ένας απίστευτος  ερωτισμός που θα φτιάξει την ψυχολογία σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Ετοιμαστείτε για σεισμό ερωτικό – μεγάλες εξελίξεις που τους περισσότερους του ζωδίου, θα τους φέρει σε κατάσταση επανένωσης, και γάμο! Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτιά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει κατακόκκινη για όλα τα Toξοτάκια.

ΖΥΓΟΣ

Μια έχετε αποφασίσει για κάποια πράγματα, μια τα παρατάτε όλα με την πρώτη ευκαιρία και με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε χάσει τον εαυτό σας. Να προσέχετε περισσότερο σε ποιον δίνετε την καρδιά σας και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, πριν κάποιος να πληγωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς κάτι κινείται με φόρα! Με το που μπει ο Φεβρουάριος θα ζήσετε την μεγάλη αλλαγή αμέσως, και πάνω στην καθημερινότητα σας. Τα άστρα θα φέρουν και έναν σύντροφο στο διάβα σας. Επίσης, χρήματα και νομικές υποθέσεις που σας έχουν καθυστερήσει, επιτέλους πάνε περίφημα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές καλές προοπτικές για εργασία και ερωτικές σχέσεις και μάλιστα κάποιοι από εσάς θα δεχτούν προτάσεις – είτε για σταθερή σχέση, είτε εργασιακές!  Αν ψάχνετε ταίρι τα πράγματα θα βελτιωθούν με νέες γνωριμίες! Τα οικονομικά σας σίγουρα θα πάρουν τα πάνω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια εποχή που με τα άστρα, να σας δίνουν όλη την δυναμική τους, εσείς δεν θα έχετε δικαιολογίες, για να μην πετύχετε όλα αυτά που σκέφτεστε. Η κακή σας περίοδος που θυμίζει τα παλιά απομακρύνεται σαν νερό σε ποτάμι, όσο θα κολυμπάτε ανέμελα στο σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάντε μια βουτιά στο μέλλον και θα δείτε πως τα νερά είναι κρυστάλλινα. Μπορείτε να απολαύσετε τους κόπους σας!  Επικοινωνίες ξαφνικές πλησιάζουν, από μια παλιότερη σας γνωριμία που θέλει να σας μιλήσει λίγο…πιο ανοιχτά! Που ξέρετε…πιθανόν ο Άγιος Βαλεντίνος, να σας βρει μαζί!

Πηγή:pink.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours