Ο παίκτης του Power of Love 1, Πάνος Ζάρλας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Ο Πάνος βρήκε ακαριαίο θάνατο τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στη Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ δεν φορούσε κράνος. Τις τελευταίες ώρες πολλοί φίλοι του, έχουν γράψει τα δικά τους μηνύματα στα social media, εκφράζοντας τη λύπη τους για το θάνατό του.

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Συγκλονιστικά είναι όσα έγραψε στο Facebook, αυτόπτης μάρτυρας, που βρέθηκε στο σημείο, όπου ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή. Σε ανάρτηση στο λογαριασμό του έγραψε, χαρακτηριστικά: «Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού, έχασε τον έλεγχο έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα».

Όσα έγραψε αυτόπτης μάρτυρας για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Πάνο Ζάρλα

Συγκλονισμένη είναι και η Μίνα Αρναούτη, η οποία έγραψε ένα ποστ, αποκαλύπτοντας πως ο Πάνος, πριν από τρεις ημέρες της είχε στείλει στο Instagram μια καρδούλα και επειδή δεν άνοιξε το μήνυμα, εκείνος το πήρε πίσω. «Ρε Πάνο, μου στειλες μια καρδούλα πριν 3 μέρες στο ινστα και επειδή άργησα να ανοίξω το μήνυμά σου το πήρες πίσω. Κι έλεγα και γω στο Δημήτρη πόσο γλυκά παρεξηγιάρης είσαι χθες και ότι θα σε πειράξω να γελάσουμε… Και σήμερα δε γελάσαμε.. και τώρα ήθελα να σου την στείλω πίσω την καρδούλα» έγραψε η Μίνα.

Το ποστ της Μίνας Αρναούτη για τον Πάνο Ζάρλα

Η ελληνική σόουμπιζ αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα – Τα συγκινητικά τους μηνύματα

Τις τελευταίες ώρες πολλοί φίλοι του, έχουν γράψει τα δικά τους μηνύματα στα social media, εκφράζοντας τη λύπη τους για το θάνατό του.

Οι πρώην συμπαίκτες του στο «Σπίτι της Αγάπης», η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Η παραγωγή του Power of Love αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα, μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram. Η λεζάντα της φωτογραφίας, έγραφε: «Καλό ταξίδι Πάνο».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γένι
Εικόνα προφίλ του χρήστη poweroflovegr

poweroflovegr

Καλό ταξίδι Πάνο.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα και έγραφε: «Aχ ρε Πάνο… Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό. Δεν…».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γένι και κοντινό πλάνο

Η φωτογραφία του Δώρου Παναγίδη μαζί με τον Πάνο Ζάρλα

Η Μαρίνα Βεαζόγλου θέλησε κι εκείνη με τη σειρά της να αποχαιρετίσει τον Πάνο Ζάρλα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί του στην οποία, έγραψε: «Πάνο πες μου ότι είναι ψέμα ψυχή μου… Πες μου ότι κάνουν πλάκα… Δεν θα το πιστέψω ποτέ μου, ότι έφυγες από κοντά μας… Δεν γίνεται να το πιστέψω, γύρνα πίσω σε παρακαλώ. Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι έφυγες για τη γη των αγγέλων τόσο νωρίς καρδιά μου. Πονάω πολύ. Καλό παράδεισο αγάπη μου. Να μας προσέχεις από κει ψηλά. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!!! Σ’ αγαπώ πολύ».

Το μήνυμα της Μαρίνας Βεαζόγλου για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα
O Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, θέλησε κι εκείνος να εκφράσει τη θλίψη του για αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Σε ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε: «Όχι έτσι ρε Πανούλη… Να σαι καλά εκεί που είσαι και εμείς έχουμε να θυμόμαστε μόνο όμορφες στιγμές…».

Η ανάρτηση του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί για τον Πάνο Ζάρλα

Φανερά στεναχωρημένος είναι και ο Αλέξανδρος Νατσάκος, που σχολίασε το τραγικό συμβάν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagra, γράφοντας: «Δεν θα πω καλό παράδεισο στον νικητή του Power of love 1. Θα πω καλό παράδεισο στον ζάρλα. Στον φίλο που απέκτησα μέσα από κάποιες καταστάσεις που μας έφεραν κοντά οι παρέες που κάναμε μέσα στο σπίτι, οι βόλτες έξω , οι ταινίες τα βράδια στο σαλόνι. Στο χαμογελαστό πάντα αυτό παιδί που πάντα φαινόταν στο πρόσωπο του πως νιώθει. Θα μας λείψεις».

Συγκλονισμένος είναι και ο Χάρης Σιανίδης μετά από τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 28χρονου. Ο ίδιος άφησε ένα συγκινητικό σχόλιο κάτω από μία φωτογραφία του στο Instagram, γράφοντας: «Πανούλη μου έφυγες νωρίς!!! Ήσουν αγωνιστής της ζωής. Καλό ταξίδι φιλαράκι».

Το σχόλιο του Χάρη Σιανίδη για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Η τελευταία ανάρτηση του Πάνου Ζάρλα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο

Ο Πάνος Ζάρλας τρεις ημέρες πριν από το θάνατό του είχε δημοσιεύσει την τελευταία του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν πόζαρε χαμογελαστός και στη λεζάντα έγραφε:  «Καλοκαίρι ήρθε και το μαύρο πρέπει να φύγει από πάνω μας. Ήρθε η ώρα για χρωματιστά και ωραία κουστούμια…». Οι διαδικτυακοί του φίλοι είχαν δείξει μεγάλη ανταπόκριση με χιλιάδες likes και σχόλια.

Το σημείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πάνος Ζάρλας

Το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα, όπως προαναφέρθηκε, έγινε στη Συγγρού. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πάνος Ζάρλας Συγγρού τροχαιο

Το σημείο στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Ζάρλας

Πηγή:iefimerida.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: