Ο Bill Murray απαντά για πρώτη φορά στην καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Bill Murray τον Απρίλιο κατηγορήθηκε για ακατάλληλη συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα στα γυρίσματα της νέας ταινίας, Aziz Ansari, «Being Mortal». Τα γυρίσματα του «Being Mortal» σταμάτησαν και πλέον είναι άγνωστο τόσο το πότε θα ξαναρχίσουν, αλλά και το ποιο θα είναι το μέλλον της συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και τον Bill Murray.

Τώρα, ο ηθοποιός ομολόγησε δημοσίως πως η συμπεριφορά του ήταν όντως εκείνη που οδήγησε στην αναστολή των γυρισμάτων και φυσικά στην καταγγελία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο CNBC: «Έκανα κάτι που νόμιζα πως ήταν αστείο, αλλά δεν έγινε αντιληπτό έτσι. Το κινηματογραφικό στούντιο ήθελε να κάνει το σωστό, οπότε θέλησαν να το ελέγξουν, να το διερευνήσουν κι έτσι σταμάτησαν την παραγωγή». Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μάλιστα, ο ίδιος συζήτησε για το συμβάν με την γυναίκα που του έκανε την καταγγελία.

«Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Εκτιμούμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Συμπαθιόμαστε, νομίζω και αν δεν μπορούν δύο άνθρωποι να τα πηγαίνουν καλά και να έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί ή να κάνουν ταινία».

Όσο για το χιούμορ, πάνω στο οποίο πάτησε για να δικαιολογήσει την ανάρμοστη συμπεριφορά του:

«Ήταν μάθημα για μένα. Ο κόσμος είναι διαφορετικός από τότε που ήμουν παιδί. Ό,τι πάντα θεωρούσα αστείο ως παιδί, δεν είναι απαραιτήτως αστείο και τώρα. Τα πράγματα και οι καιροί αλλάζουν οπότε είναι σημαντικό για μένα να το καταλάβω».

Πηγή:thenewspaper.gr

About Post Author