Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη Θεσσαλονίκη παρέα με το νέο του αμόρε και την κόρη του

Δουλειά και αναψυχή συνδυάζει ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας μαζί του και τη νέα του σύντροφο για διακοπές.

Ο 78χρονος σταρ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του «Tin Soldier», απαθανατίστηκε σε βραδινή βόλτα μαζί με τη φερόμενη ως νέα του σύντροφο Τίφανι Τσεν, αλλά και τη 10χρονη κόρη του Ελεν Γκρέις. Και οι τρεις τους ήταν ντυμένοι casual και έδειχναν να βρίσκονται σε καλή διάθεση.

Ο Ντε Νίρο και η Τσεν δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, πιθανότατα επειδή εκείνος βρίσκεται ακόμα σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Γκρέις, ωστόσο έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές μαζί. Η τελευταία ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στη Γαλλία, όπου ο φακός τούς είχε εντοπίσει να περπατάνε χέρι χέρι και να φιλιούνται.

Συμπρωταγωνιστής του Ντε Νίρο στην ταινία, η οποία θα γυριστεί σε Θεσσαλονίκη και Δράμα, είναι ο Τζέιμι Φοξ. Ο 54χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν χαρισματικό κήρυκα, γνωστό ως «The Bokushi». Στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο 36χρονος γιος του Κλιντ Ιστγουντ και της Τζέισλιν Ριβς, Σκοτ, και ο 61χρονος Τζον Λενγκουιζάμο.

Πηγή: espressonews.gr

About Post Author