“Το ποιόν των ανθρώπων και η συμπεριφορά τους φαίνονται στην πορεία του χρόνου” τόνισε, με νόημα, ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας, το πρωί της Δευτέρας, στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου. Ο δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην Ιωάννα Μαλέσκου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ τόνισε πως δεν θα ήθελε ποτέ να βρεθεί πλάι στον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην καρέκλα δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, από εκείνο που έγινε στο STAR, δεν πρόκειται να ξανακαθίσω δίπλα. Το ποιόν των ανθρώπων και η συμπεριφορά τους, αν είναι με χτυπήματα πάνω ή κάτω από τη ζώνη, ύπουλα ή ευθεία, φαίνονται στην πορεία του χρόνου. Εντάξει, εγώ με τον Ανδρέα δεν ταιριάζουμε. Είμαστε από άλλα ανέκδοτα».

Όσον αφορά, δε, την πρόσφατη «κόντρα» που δημιουργήθηκε στον αέρα του Happy Day με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο δημοσιογράφος τόνισε με νόημα πως «ο Γρηγόρης κάθε Σεπτέμβρη θέλει κάπως να διαφημιστεί, βρήκε αυτό τον τρόπο, χαλάλι του! Τι να τον κάνουμε».

Επίσης, ο Δημήτρης Παπανώτας επανήλθε στις δηλώσεις που έκανε για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. «Με χάλασε ότι είναι η απόλυτη κοροϊδία το να κάνω εγώ στο δικό μου μέσο συνέντευξη στον εαυτό μου και να γράφω, «πραγματικά αυτοί που ξέρουν από τηλεόραση», «είναι ακέραιος άνθρωπος», «είναι δίκαιος άνθρωπος». Είναι αστείο! Καλύτερα να το πουν οι άλλοι για εσένα».

«Δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν θα μιλήσω» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ιωάννα Μαλέσκου. «Όταν κάνει μια πορεία να την δω. Να με ρωτήσεις για ανθρώπους που έχουν γράψει χιλιόμετρα στην τηλεόραση, τώρα για τα ξεπεταρούδια θα δείξει».

Πηγή:zappit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours