Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Freddie Mercury θα προβληθεί στο BBC Two τον Νοέμβριο με επίκεντρο την ιστορία του «αξιοσημείωτου τελευταίου κεφαλαίου» της ζωής του.

Με τίτλο «Freddie Mercury: The Final Act» το ντοκιμαντέρ θα αποτυπώνει γεγονότα από την τελευταία συναυλία του αρχηγού των Queen, τον θάνατό του τον Νοέμβριο του 1991 από επιπλοκές του AIDS, μέχρι τη συναυλία φόρο τιμής στον θρυλικό τραγουδιστή της ροκ που διοργανώθηκε στις 20 Απριλίου 1992 στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις με τα μέλη των Queen, Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, με την αδερφή του Φρέντι Μέρκιουρι, Κασμίρα Μπουλσάρα, τους φίλους του Ανίτα Ντόμπσον και Ντέιβιντ Γουίγκ και τον προσωπική βοηθό και φίλο του, Πίτερ Φριστόουν.

Θα παρουσιαστούν επίσης οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία αφιέρωμα, όπως ο Γκάρι Τσερόν, των Extreme, ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ του συγκροτήματος The Who, ο Τζο Έλιοτ από τους Def Leppard, η Λίζα Στάνσφιλντ και ο Πολ Γιανγκ και ο υποστηρικτής της συναυλίας, Χάρβεϊ Γκόλντσμιθ.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours