Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου, είχε αποκαλύψει σε περσινή τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day τον γολγοθά των 15 χρόνων που παλεύει με τις εξωσωματικές στις οποίες υπεβλήθη στην προσπάθειά της να γίνει μαμά.

«Έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι»

Τότε είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι». «Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά»

«Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει», είχε πει τότε προφητικά.

Με το σύζυγό μου υιοθετήσαμε ένα αγοράκι

Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την συνέντευξη εκείνη, η πρώην βουλευτής εκμυστηρεύτηκε  στην ίδια εκπομπή ότι βίωσε το πολύτιμο δώρο της μητρότητας, υιοθετώντας μαζί με το σύζυγό της ένα αγοράκι.

Η Κατερίνα Μάρκου άφησε πίσω τη στεναχώρια του παρελθόντος καθώς κάθε άκαρπη προσπάθεια εξωσωματικής την εξουθένωνε ψυχικά αλλά και σωματικά και πλέον ατενίζει το μέλλον με χαρά και αισιοδοξία κρατώντας στην αγκαλιά το μονάκριβο αγοράκι της, που είναι καρπός της καρδιάς!

«Η πιο δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας ήταν όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε»

«Πετάω στα σύννεφα, μπήκε χαρά στο σπίτι μου. Ο σύζυγός μου, μου πρότεινε να βρούμε άλλους τρόπους για να αποκτήσουμε παιδί. Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές, αλλά είμαι ήδη καλύτερα. Τον γιο μου τον υιοθετήσαμε πριν γίνει ενός έτους.

Είμαι λίγο αυστηρή γιατί το παιδί πρέπει να μαθαίνει και να μπαίνει σε πρόγραμμα. Η πιο δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας ήταν όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε. Την τρίτη φορά που επιστρέψαμε το γιο μας στο ίδρυμα, έκλαιγε σπαρακτικά.

Πάντα αγχωνόμουν μην κάνω κάτι που δεν είναι σωστό και δεν με αφήσουν να τον υιοθετήσω.» με αυτά τα λόγια η Κατερίνα Μάρκου μίλησε για την υιοθεσία του παιδιού της που έδωσε άλλο νόημα στη ζωή της.

Θα αποκαλύψει στο γιο της ότι είναι υιοθετημένος;

«Είμαι σε επαφή με παιδοψυχολόγους για τον τρόπο που θα ενημερώσω τον Δημοσθένη ότι είναι υιοθετημένος. Θα πω στον γιο μου ότι είναι υιοθετημένος γύρω στα 3,5 με 4 χρόνια μέσω κάποιου παραμυθιού. Με τον σύζυγό μου μετά την υιοθεσία ξανασυναντηθήκαμε και ξανασυστηθήκαμε…», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μάρκου.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours