Σοκάρει η καταγγελία μίας 36χρονης σε βάρος του συντρόφου της, σύμφωνα με την οποία ο 53χρονος την χτυπούσε, την απειλούσε και την εξανάγκαζε σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, ενώ βιαζόταν ομαδικά.

Η 36χρονη αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος.

Η πλευρά του 53χρονου πάντως, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης.

Ο Γιώργος Στειακάκης, δικηγόρος του 53χρονου κατηγορούμενου ανέφερε μεταξύ άλλων στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εμπομπή “Live News”: «Προσκομίσαμε βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνεται ότι όσα γίνονταν δεν έχουν καμία σχέση με τα όσο καταγγέλλει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει.

«Συναντιόντουσαν μια δυο φορές την εβδομάδα, είχαν αυτές τις περίεργες σεξουαλικές επιλογές, όμως, το ήθελαν και οι δύο και μάλιστα, τα κατέγραφαν σε βίντεο», υπογράμμισε ο κ. Στειακάκης.

Η 36χρονη ισχυρίζεται ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε μάλιστα, ότι ο άνθρωπος αυτός έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, λέει πως αγνοούσε.

Ο κ. Στειακάκης ανέφερε στην εκπομπή πως «η καταγγέλλουσα γνώριζε ότι ήταν απο την πρώτη στιγμή παντρεμένος. Όταν η προκατάληψη είναι ισχυρότερη από τις αποδείξεις τότε καταλήγουμε σε προφυλάκιση. Οι κατηγορίες είναι ψευδείς».

Πηγή:newsit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours