Η Παναγιώτα Βλαντή αποκαλύπτει: «Στα 23 μου δέχτηκα κακοποίηση από τον άνθρωπο που κατήγγειλε η Μπότση»

Παναγιώτα Βλαντή: Στο “Πρωινό” του Ant1 ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός την Τρίτη 9 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και στο #metoo. Με αφορμή αυτό, αποκάλυψε και το δικό της βίωμα, όταν ήταν στην ηλικία των 23 ετών.

Παναγιώτα Βλαντή: Απόσπασμα από τα όσα δήλωσε στην εκπομπή

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός είπε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος: «Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται. Ο χώρος μας ξεχνάει».

Και συνέχισε: «Για βιασμούς εγώ δεν ήξερα. Ήξερα για περίεργες συμπεριφορές, ήταν γνωστό για κάποια άτομα. Για κάποια άτομα δεν ήξερα για βιασμό, σοκαρίστηκα πραγματικά. Κακή συμπεριφορά και λεκτική συμπεριφορά ήξερα αλλά όχι να φτάνει σε σημείο βιασμού».

Μιλώντας για το δικό της βίωμα, αποκάλυψε πως και εκείνη βίωσε κακοποιητική συμπεριφορά σε μία ακρόαση, όταν ήταν 23 ετών. Συγκεκριμένα είπε: «Στα 23 μου είχα υποστεί κακοποίηση από τον άνθρωπο που κατήγγειλε η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Έφυγα. Σοκαρίστηκα στην αρχή. Επειδή σου ζητούν στη δουλειά μας αυτοσχεδιασμούς και λες ΟΚ….»!

Τότε, η Φαίη Σκορδά κοιτούσε την ηθοποιό σοκαρισμένη και αναφώνησε: «Σε κοιτώ… κάθε φορά σοκάρομαι»!

https://youtu.be/bNqUUtFbBVw

 

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours