Η Αθηνά Ανδρεάδη κυκλοφορεί με τον τίτλο “Right Wrongs”

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια  Αθηνά Ανδρεάδη, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, κάνει λαμπρή εδώ και χρόνια καριέρα στο Λος Αντζελες.

Η Αθηνά στέλνοντας  αγάπη και δύναμη σε όλους μας, αυτές τις δύσκολες και αβέβαιες στιγμές για την ανθρωπότητα, μοιράζεται μαζί μας το νέο της το νέο της video clip που είναι ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων, μια ασπρόμαυρη ιστορία ζωγραφισμένη στο χέρι από την καλλιτέχνιδα Devika Joglekar με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Το νέο τραγούδι της κυκλοφορεί με τον τίτλο Right Wrongs.

Η Αθηνά Ανδρεάδη μετακόμισε από το Λονδίνο στην Καλιφόρνια πριν από έξι χρόνια, μια κίνηση που την οδήγησε να συνεργαστεί με τον Leonard Cohen στο τελευταίο του άλμπουμ, «You Want It Darker», όπου τραγούδησε στο «Traveling Light» σε παραγωγή του γιου του Leonard, Adam.

Έχοντας εμφανιστεί σε αίθουσες συναυλιών και φεστιβάλ διεθνούς εμβελείας, όπως το Royal Festival Hall, τα Glastonbury, TEDx και SXSW η Αθηνά Ανδρεάδη χρόνο με τον χρόνο ακούγεται περισσότερο: τα τραγούδια της έχουν παιχτεί στην τηλεόραση όσο και σε ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Mike & Molly» (CBS), «Smash (NBC)», «Nomads» (Lucy Liu), στην «Επισκεφτείτε την Αγγλία» Καμπάνια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου όπως και στο «Fuller House» (Netflix).

H διεθνώς καταξιωμένη τραγουδοποιός Αθηνά Ανδρεάδη τα τελευταία χρόνια ζεί μόνιμα στο Λος Αντζελες με την οικογένειά της.

hellenicdna.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours