Για τις απώλειες ανθρώπων εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης και την όλο και πιο αυξημένη παράνομη δραστηριότητα στα σύνορα, έφερε σε επιτροπή μέλος του Κογκρέσου, ο Μπράιαν Μπάμπιν, υψώνοντας ωστόσο τους τόνους.

Άνω κάτω έκανε τους Δημοκρατικούς ο πολιτικός και ρεπουμπλικάνος με την πύρινη ομιλία του σε επιτροπή.

O πολιτικός που αντιπροσωπεύει το Τέξας επέκρινε την δημοσιονομική πολιτική των δημοκρατικών, αποδεικνύοντας με στοιχεία ότι η λαθρομετανάστευση και τα παράνομα λαθροκαρτέλ δεν πηγαίνουν κάτω, ακόμα και με την ενίσχυση του κεντρικού προϋπολογισμού.  Ακόμα έκανε λόγο για συστηματική διαδικασία από την κεντρική κυβέρνηση Μπάιντεν για εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Αμερική.

Στη συνέχεια ρωτώντας και πιέζοντας τον αντίπαλό του κάτω σε όρκο, αν υπάρχει πλήρης έλεγχος των συνόρων, ο Αλεγιάντρο Μαγιόρκας είπε: “Ναι έχουμε – “(διακόπτεται”). Ο Μπράιαν απαντάει στην κατάθεση: “Ο λειτουργικός έλεγχος κάτω από αυτό το άρθρο του νόμου σημαίνει την πλήρη εμπόδιση παράνομων εισόδων στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου και εισόδων σε τρομοκράτες, λαθρομετανάστες, λαθρέμπορους και άλλους λαθρομετανάστες. Είστε συνεπής στον όρκο σας ότι ο λειτουργικός έλεγχος έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με αυτόν τον όρο;”

– Αλεγιάντρο: “Ναι. Κύριε βουλευτά, η Γραμματεία εσωτερικής ασφάλειας θα είχε πει το ίδιο το 2020 και 2019!

-Μπράιαν: “Η αλήθεια είναι ότι η Γραμματεία είχε βάσιμα στοιχεία ότι είχαμε σχετικό έλεγχο στα σύννορα, αλλά το θέμα είναι, πως έχουμε ανθρώπους που διαπερνούν τα σύνορα, συμπεριλμβανομένου επικίνδυνους λαθρέμπορους, επικίνδυνους τρομοκράτες, για τους οποίους η ίδια σας η υπηρεσία μου έστειλε επιστολή, μετά από 8 μήνες, αναφέροντας ότι υπάρχουν 44 άνθρωποι στην λίστα ανάμεσα των τρομοκρατών που είναι στις ΗΠΑ και είπες στον κ.Τζόρνταν ότι δεν ξέρετε που βρίσκονται!”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν ο βουλευτής κατηγόρισε τον αντίπαλό του ότι αφήνουν τους λαθρομετανάστες να περιφέρονται στην χώρα και λίγο μετά άρχισε να σηκώνει πλάνα με πρόσωπα – θύματα να εικάζονται, τα οποία σκοτώθηκαν, βασανίστηκαν εξαιτίας του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.

About Post Author

You May Also Like

More From Author