Δημήτρης Σκαρμούτσος: Πέταξε το γάντι στον Άκη Πετρετζίκη!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος «έριξε τα βέλη» του στον Άκη Πετρετζίκη.

Δημήτρης Σκαρμούτσος και Άκης Πετρετζίκης. Οι δυο τους συνυπήρξαν στο Master Chef προ δεκαετίας, με τον πρώτο μάλιστα να λέει «όχι» στον μετέπειτα νικητή του διαγωνισμού. Τώρα ξαναέρχονται στο προσκήνιο για άλλο λόγο.

Ο…αθόρυβος γάμος του δημοφιλή μάγειρα με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αποτέλεσε θέμα συζήτησης στη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθα κανείς. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να μην το μάθει κανείς, μπορεί να το κάνει», ανέφερε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Παράλληλα, μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και τα ριάλιτι μαγειρικής Όπως αποκάλυψε, έχει στα σκαριά ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, για το οποίο δεν έδωσε όμως πολλές πληροφορίες. «Θα ενημερωθείτε σε λίγο καιρό» είπε ο σεφ.

Αυτή η σεζόν έδειξε από νωρίς ότι δεν ευνοεί τα ριάλιτι μαγειρικής. Αυτό σημείωσε και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και εξήγησε γιατί είπε «όχι» σε πρόταση για να λάβει μέρος σε ένα τέτοιο πρότζεκτ.

«Μου ήταν εύκολο να πως όχι στο ριάλιτι. Ήταν δύσκολο να κατακρίνω τα παιδιά του Masterchef, δεν είναι του χαρακτήρα μου».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/th1yAanqFxc

About Post Author

+ There are no comments

Add yours