Γέννησε το πρώτο της παιδί η Κάμερον Ντίαζ

Σε ηλικία 47 ετών ευτύχησε να γίνει μητέρα η ηθοποιός.

Μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό και τα μίντια επιφύλαξε η Κάμερον Ντίαζ στο ξεκίνημα του 2020, αφού ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της, που είναι το πρώτο παιδί για την ίδια και τον σύζυγό της Μπένζι Μάντεν, με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2015.

Η Ντίαζ είχε φροντίσει να κρατήσει μακριά τα μέσα από τη ζωή της σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και το αυτό θα κάνει και με τη γέννα της κόρης της και συνολικά την ανήλικη ζωή της, όπως εξήγησε με σχετική ανάρτηση στο Instagram.

«Καλή χρονιά από τους Μάντεν. Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που ξεκινάμε αυτή την καινούργια δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας Ράντιξ Μάντεν. Κέρδισε τις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το μοιραζόμαστε αυτό, αλλά θέλουμε πρώτα να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής μας κόρης.

Γι΄αυτό και δεν θα ποστάρουμε φωτογραφίες, ούτε θα μοιραστούμε λεπτομέρειες παραπάνω από το ότι είναι πολύ γλυκιά. Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι…ακτινοβόλα. Από την οικογένειά μας προς όλους εσάς, στέλνουμε τις ευχές μας για μια καλή χρονιά και καλή δεκαετία».

https://www.instagram.com/p/B63glM7BQAw/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:peoplegreece.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours