Είσαι νέος επιστήμονας, ερευνητής ή επιχειρηματίας και άνω των 18 ετών; Σπουδάζεις ή έχεις ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές σου; Πιστεύεις ότι η ιδέα σου είναι καινοτόμα και ικανή να «γκρεμίσει τείχη»; Έχεις στη διάθεσή σου 3’ για να την παρουσιάσεις και να διεκδικήσεις τη συμμετοχή σου στον παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας Falling Walls Lab!

Δηλώσεις συμμετοχής έως 27 Ιουνίου στο παρακάτω link: https://falling-walls.com/lab/apply/greece-2/

Μετά από την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, ο εκπαιδευτικός οργανισμός SciCo σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά πραγματοποιούν και φέτος το Falling Walls Lab Greece. Καλούν ταλαντούχους φοιτητές, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, μέσα σε 3 μόλις λεπτά!

Όσοι επιλεγούν από αυτή την πρώτη φάση, θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό όπου και θα παρουσιάσουν το έργο τους σε συναδέλφους, σε μία κριτική επιτροπή ακαδημαϊκών και ειδημόνων από τον χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και στο ευρύ κοινό. Ο στόχος; Να διεκδικήσουν τη νίκη στον ελληνικό τελικό με την οποία εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Falling Walls Lab Finale, που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο στις 7 Νοεμβρίου 2022 αλλά και ένα εισιτήριο για το Falling Walls Conference (7-9 Νοεμβρίου 2022).

Στον παγκόσμιο τελικό, οι 100 φιναλίστ από όλο τον κόσμο καλούνται να πείσουν μια κριτική επιτροπή υψηλού επιπέδου για τις λύσεις που προτείνουν στις πιο πιεστικές προκλήσεις της εποχής μας, και να διεκδικήσουν τον τίτλο “Breakthrough Winner” στην κατηγορία “Emerging Talents”, ένα χρηματικό ποσό, αλλά και την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους ξανά στη σκηνή του Falling Walls Conference.

Το Falling Walls Lab είναι ένα διεθνές φόρουμ για τη νέα γενιά καινοτόμων, πρωτοπόρων, δημιουργών και οραματιστών. Στόχος του είναι η σύνδεση νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών από όλους τους τομείς σε μια πλατφόρμα παγκόσμιου επιπέδου που τους βοηθά να προωθήσουν τις καινοτομίες τους, να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να δημιουργήσουν σχέσεις μεταξύ τους, χτίζοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο και μια βιώσιμη κοινότητα.

Διοργανώνεται από το Falling Walls Foundation και χρηματοδοτείται από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας, τη Γερουσία του Βερολίνου, την Google και τη Huawei. Υποστηρίζεται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας και τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD).

Ο τελικός του Falling Walls Lab Greece θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Falling Walls Lab Greece στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

FWLGreece

Twitter: @FWLGreece https://twitter.com/FWLGreece
Instagram: @fwlgreece https://www.instagram.com/fwlgreece/
Facebook: Falling Walls Lab Greece https://www.facebook.com/FWLGreece
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού: https://falling-walls-greece.com/

About Post Author

You May Also Like

More From Author