Ο Σπύρος Σταμούλης, ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής, όπου μίλησε και για την αποκάλυψη της αλήθειας, σχετικά με το χωρισμό του από την Πηνελόπη.

Ο Αλέξης επισκέπτεται τον γυναικολόγο της Πηνελόπης. Θα καταφέρει να μάθει κάτι;

Ο γιατρός δεν θα του πει κάτι, αλλά, επειδή είναι εισαγγελέας και έχει συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και μετά θα πάει να κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις στην Πηνελόπη.

Εκείνη θα του αποκαλύψει την αλήθεια;

Με τον τρόπο της.

Θα είναι ένα μεγάλο σοκ για τον ίδιο;

Είναι μια κατάσταση γεμάτη αλλεπάλληλα σοκ για τον Αλέξη στις Άγριες Μέλισσες. Μετά το χωρισμό έρχεται και αυτό. Σίγουρα είναι σοκ. Δεν μπορώ να πω ότι παύει η αγάπη που είχε για την Πηνελόπη, αλλά τώρα πια θα έχει πλήρη εικόνα γι’ αυτή την οικογένεια, γεγονός που τον επηρεάζει στον τρόπο που θα λειτουργήσει στα επόμενα επεισόδια. Ενισχύονται όλα τα αρνητικά συναισθήματα που είχε για τους Σεβαστούς. Δεν το περίμενε από την Πηνελόπη, την οποία είχε ερωτευτεί και πίστευε ότι είναι διαφορετική, και όλο αυτό τον επηρεάζει.

Σπύρος Σταμούλης: «Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από πέντε χρόνια από  καρκίνο»

Πριν από την εγκυμοσύνη ήταν ο Αλέξης αυτός που ήθελε να χωρίσουν. Τι άλλαξε και επιμένει για αυτή τη σχέση ή το μόνο που θέλει είναι να μάθει την αλήθεια;

Πριν από την εγκυμοσύνη δεν είχε χάσει τον πατέρα του. Η Πηνελόπη είναι ότι του έχει απομείνει από οικογένεια. Οπότε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ζούσε σε μια πλάνη, ένα όνειρο. Είναι το τελευταίο link που έχει με την οικογένειά του, τον πατέρα του. Είχε πλάσει μια ιδανική εικόνα, ότι θα μπορούσε να φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Γι’ αυτό ήταν τόσο κολλημένος, γι’ αυτό το λόγο δέχτηκε τότε την Πηνελόπη.

Έχει μπει, όμως, ποτέ και στη διαδικασία να σκεφτεί πώς μπορεί να αισθάνεται και η ίδια;

Προφανώς, απλά πολλές φορές, ενώ ξέρουμε την αλήθεια ή καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα του άλλου, μπορεί να είμαστε κι εμείς κολλημένοι σε αυτό που θέλουμε κι αυτό μας τυφλώνει κάπως. Η Πηνελόπη είπε και στον πατέρα του ότι ο Αλέξης είναι ο μεγάλος της έρωτας. Επίσης, όταν επέστρεψε, του είπε ότι δεν γύρισε λόγω του μωρού, αλλά επειδή ήθελε να δουλέψει όλο αυτό, γιατί τον επέλεξε εκείνη. Όλα αυτά του προκαλούν μια σύγχυση.

Υπάρχει περίπτωση να τους δούμε ξανά μαζί;

Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο.

Όλη αυτή η ιστορία θα τον φέρει σε σύγκρουση και με τον Μελέτη;

Αυτό είναι σίγουρο.

Πηγή: zappit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours