Λίγο πριν μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) γεμίζει με ακόμα περισσότερα βιβλία! Από τις 18 Ιουνίου έως τις 04 Ιουλίου 2020 σας περιμένουμε με μεγάλες προσφορές από μια ευρεία γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους. Ελάτε να επιλέξετε μεταξύ εκατοντάδων αγαπημένων τίτλων σε τιμές έκπληξη που ξεκινούν από 1,30€.

Στις προσφορές μας θα βρείτε μερικά από τα σημαντικότερα δείγματα της σύγχρονης ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, αστυνομικά μυθιστορήματα από τους μετρ του είδους, βιβλία για παιδιά και εφήβους, αλλά και ιστορικά, πολιτικά και οικονομικά δοκίμια που θα ικανοποιήσουν κάθε αναγνωστική απαίτηση. Σας καλούμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, μια όαση για τον κάθε βιβλιοφάγο στο κέντρο της πόλης, με προσφορές που θα σας φανούν αντικατοπτρισμοί, αλλά είναι πραγματικότητα. Και φυσικά στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ θα βρείτε όλα τα νέα μας βιβλία και τα μπεστ σέλερ του καλοκαιριού.

Ελάτε να ανανεώσετε τη βιβλιοθήκη και το πνεύμα σας!

Για τους βιβλιόφιλους που δεν κατοικούν στην Αθήνα ή δεν μπορούν να επισκεφθούν τον Πολυχώρο, έχουμε πολλές προσφορές που μπορείτε να βρείτε online. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, δείτε τες όλες ΕΔΩ και αποφασίστε με βάση τα γούστα σας.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours