“Η κόκκινη Βασίλισσα” του Juan Gómez – Jurado

Συγγραφέας Juan Gómez – Jurado (Χουάν Γκόμεθ  – Χουράδο)

Μετάφραση Αγγελική Βασιλάκου

Ο Ισπανός best seller συγγραφέας μας συστήνει ένα συναρπαστικό ατμοσφαιρικό θρίλερ. Ένα θρίλερ που δεν μοιάζει με κανένα από όσα έχετε διαβάσει ως τώρα.

Ο Ισπανός best seller συγγραφέας μας συστήνει ένα συναρπαστικό ατμοσφαιρικό θρίλερ. Ένα θρίλερ που δεν μοιάζει με κανένα από όσα έχετε διαβάσει ως τώρα. Η Αντόνια Σκοτ είναι ξεχωριστή. Πολύ ξεχωριστή. Δεν είναι αστυνομικός, ούτε εγκληματολόγος. Δεν έχει κρατήσει ποτέ όπλο, ούτε έχει φορέσει σήμα, αλλά έχει διερευνήσει, εξαιτίας της μοναδικής της ευφυίας, δεκάδες εγκλήματα. Εδώ και τρία χρόνια ζει αποτραβηγμένη στη σοφίτα της στο Λαβαπιές. Αυτά που έχει χάσει είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που την περιμένουν εκεί έξω. Η Αντόνια Σκοτ δεν δέχεται επισκέψεις. Γι’ αυτό δεν της αρέσει καθόλου, μα καθόλου, όταν ακούει άγνωστα βήματα να ανεβαίνουν τις σκάλες μέχρι τον τελευταίο όροφο. Όποιος και να είναι, η Αντόνια είναι σίγουρη ότι έρχεται γι’ αυτήν.

Trivia 

♦ Τα βιβλία με ηρωίδα την Αντόνια Σκοτ έχουν ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε 42 χώρες.

♦ Η ντετέκτιβ Αντόνια Σκοτ θεωρείτε τόσο πρωτότυπος και επιδραστικός χαρακτήρας, που συγκρίνεται από πολλούς με την Lisbeth Salander του Stieg Larsson.

♦ Για το βιβλίο Η Κόκκινη Βασίλισσα έχουν γραφτεί περισσότερες από 25.000 κριτικές στο goodreads.