Ζήνα Κουτσελίνη: Πρεμιέρα με τον «Πρώτο Καφέ με τη Ζήνα» και το πρώτο μήνυμα στους τηλεθεατές

Με χαμόγελο, καφέ στο χέρι και διάθεση για μια διαφορετική πρωινή συνάντηση με το κοινό, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου την πρεμιέρα της με τον «Πρώτο Καφέ με τη Ζήνα».

Η παρουσιάστρια άφησε για πρώτη φορά τη μεσημεριανή ζώνη και μετακινήθηκε στην πρωινή, ανοίγοντας ένα νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο. Από την πρώτη στιγμή θέλησε να δώσει στην εκπομπή τον χαρακτήρα μιας παρέας που ξεκινά την ημέρα μαζί με τους τηλεθεατές.

«Καλημέρα! Αυτός ο πρώτος καφές είναι έτοιμος από καιρό. Κρατάω την κούπα και περιμένω για να βγούμε. Πραγματικά, πίνω τον πρώτο μου καφέ τώρα και το εννοώ, γιατί περιμένω να τον πιω μαζί σας χαλαρά. Από τις 5 που είμαι στον δρόμο δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό στη διαδρομή για να φτάσω ως εδώ. Οπότε λέω, από τη στιγμή που δεν υπάρχει, θα πίνουμε παρέα τον πρώτο καφέ, μαζί», ήταν τα πρώτα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην έννοια του «μαζί», αλλά και στη σχέση της με τις γυναίκες και το γυναικείο κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

«Και αυτό τα λέει όλα. Σε αυτό το μαζί που τόσα χρόνια έχω επενδύσει. Και έχω επενδύσει στις γυναίκες πολλά χρόνια τώρα. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν υπάρχει “Πρώτος Καφές” χωρίς γυναικείο.. σουσού».

Στη νέα της εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη έχει στο πλευρό της τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ Αλέξανδρο Καλαφάτη, τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη, καθώς και τη Μελίνα Κάππη και τον Ανδρέα Ζωίτσα.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση των συνεργατών της, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να της απευθύνει προσωπικά τον λόγο, αποκαλύπτοντας πως η κοινή τους συνεργασία ήταν κάτι που επιθυμούσε εδώ και αρκετά χρόνια.

«Θέλω να σου πω κι εγώ κάτι. Σε παρακολουθώ από μικρό παιδί και ήταν όνειρό μου πάντα να δουλέψουμε μαζί. Και να που έγινε πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Έτσι, ο «Πρώτος Καφές» ξεκίνησε το πρωινό του ταξίδι, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να συστήνει στο κοινό τη νέα της τηλεοπτική παρέα και να δίνει το πρώτο της ραντεβού στη νέα ζώνη.

tvnea.com

«Έγκλημα στο Νείλο» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη | Στη νέα εποχή του θεάτρου Άθενς Μπρόντγουαιη, από 4/12

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ Η Τελευταία Παράσταση | Θέατρο Μπέλλος | Πρεμιέρα: Παρασκευή 2 Οκτωβρίου