Το ΚΙΟΥ – The Film & Theatre Book Store, το αγαπημένο βιβλιοπωλείο για τους φίλους του κινηματογράφου, του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών, ενημερώνει το κοινό ότι θα παραμείνει κλειστό λόγω θερινών διακοπών από τις 8 έως και τις 25 Αυγούστου 2026.
Μετά από μια δημιουργική χρονιά γεμάτη βιβλία, παρουσιάσεις, συναντήσεις και όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους του θεάτρου και του κινηματογράφου, το ΚΙΟΥ κάνει μια μικρή παύση για να επιστρέψει ανανεωμένο.
Από την Τετάρτη 26 Αυγούστου το βιβλιοπωλείο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, έτοιμο να υποδεχθεί τους αναγνώστες του με νέες εκδόσεις, αγαπημένους τίτλους, θεατρικά έργα, βιβλία κινηματογράφου και πολλές ακόμη εκπλήξεις για τη νέα καλλιτεχνική σεζόν.
Το ΚΙΟΥ έχει καθιερωθεί ως ένας ξεχωριστός χώρος πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας, αφιερωμένος αποκλειστικά στο βιβλίο του θεάτρου και του κινηματογράφου, φιλοξενώντας παρουσιάσεις, συζητήσεις και δράσεις που φέρνουν κοντά δημιουργούς και κοινό.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας όλη τη χρονιά.
Καλό καλοκαίρι!
Σας περιμένουμε ξανά από τις 26 Αυγούστου!
ΚΙΟΥ – The Film & Theatre Book Store: Σύρου 34, Κυψέλη, Αθήνα
