Μάχη για την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης έδωσαν οι πρωινές εκπομπές το Σάββατο 25 Οκτωβρίου. Στο δυναμικό κοινό, η Ελένη Τσολάκη με το «Πρωινό σαββατοκύριακο» έκοψε πρώτη το νήμα, ενώ ο Νίκος Μάνεσης πήρε το γενικό σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό, λοιπόν, το Πρωινό σαββατοκύριακο σημείωσε μέσο όρο 12,2%, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» 11,7%, το Χαμογέλα και Πάλι 10,7%, οι Δεκατιανοί 5%, το Ραντεβού το ΣΚ 3,8% και το «Καλημέρα είπαμε;» 3,3%.
Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχε μέσο όρο 13,9%, οι Δεκατιανοί 12,7%, το Χαμογέλα και Πάλι 11,2%, το Πρωινό σαββατοκύριακο 10%, το Ραντεβού το ΣΚ 5,1% και το «Καλημέρα είπαμε;» 4%.
Η τηλεθέαση
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Πρωινό σαββατοκύριακο – 12,2%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 11,7%
Χαμογέλα και πάλι – 10,7%
Δεκατιανοί – 5%
Ραντεβού το ΣΚ – 3,8%
Καλημέρα είπαμε; – 3,3%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 13,9%
Δεκατιανοί – 12,7%
Χαμογέλα και πάλι – 11,2%
Πρωινό σαββατοκύριακο – 10%
Ραντεβού το ΣΚ – 5,1%
Καλημέρα είπαμε; – 4%
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
