Η κινεζική εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου κατασκευής αυτοκινήτων στην Κίνα, της SAIC, διαθέτει πληθώρα μοντέλων.

H εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, η οποία αντιπροσωπεύει πολλές μάρκες επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων (Land Rover και Jaguar, Isuzu, Scania κ.ά.), καθώς και αγροτικά μηχανήματα, λιπαντικά, μπαταρίες και ελαστικά, εισάγει μια ακόμη μάρκα, την Maxus, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου κατασκευής αυτοκινήτων στην Κίνα, της SAIC, που πρωταγωνιστεί στην κατασκευή κυρίως ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων.

Ηρθαν τα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά Maxus στην Ελλάδα

Οι νέες τεχνολογίες, όπως η ηλεκτροκίνηση και η έξυπνη συνδεσιμότητα, της δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσει συγκριτικά πλεονεκτήματα στη νέα εποχή.

Στην ελληνική αγορά, μετά την είσοδο και παρουσίαση του MAXUS EV80, η γκάμα επεκτείνεται με την επόμενη γενιά EV, του e-Deliver 9, ενώ διατίθεται και σε πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα Euro6D, και με πλήρεις επιλογές διαστάσεων, για κάλυψη κάθε μεταφορικής ανάγκης.

Μάλιστα, εισέρχεται και στη μικρή κατηγορία των van, με το μοντέλο e-Deliver 3, που σχεδιάστηκε από την αρχή ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, προσφέροντας εμβέλεια μέχρι και 300 χλμ. για διανομές εντός πόλης.

Πηγή:sport24.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours