Προφίλ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MYREVIEW.GR

Μερικοί θεωρούν ότι το myreview.gr είναι ένα ακόμα site που διάφοροι ειδικοί γράφουν τη γνώμη τους και οι υπόλοιποι τη διαβάζουν. ΛΑΘΟΣ!!! Όπως λέει το σύνθημα του είναι : «Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ».
Με απλά λόγια είναι ένα ανοικτό πεδίο όπου όλοι – δίχως καμία εξαίρεση – μπορούν να γράφουν τη γνώμη τους, την άποψη τους, την κριτική τους ή και να σχολιάζουν όσα έχουν ήδη γραφεί.

Είναι ο τόπος που όλοι μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας – καλές ή κακές – και μιλάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, συμφωνούμε ή διαφωνούμε, ενημερωνόμαστε. Ένα απόλυτα δυναμικό site με ευελιξία και προσαρμογή στις απαιτήσεις, τα θέλω, τα πιστεύω των χρηστών του.

Όπως θα διαπιστώσετε κάνοντας μια περιήγηση έχει κριτικές για τα πάντα. Με μια διαφορά : την άποψη δεν την έχουν οι «ειδήμονες» αλλά όλοι εμείς που αποτελούμε μια μεγάλη παρέα αλλά και κάθε χρήστης που θα μπαίνει να διαβάσει, να σχολιάσει, να επικρίνει και τελικά να συμμετέχει.

Αρχίστε τώρα να μας στέλνετε τα δικά σας κείμενα, δώστε την δική σας βαθμολογία σε κάθε κριτική για να διαμορφώνεται ο μέσος όρος από κάθε γωνιά της Ελλάδας, για οποιαδήποτε από τις κατηγορίες που περιλαμβάνει το site. Τα κείμενα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από μια τουλάχιστον φωτογραφία. Για παράδειγμα αν θέλετε να γράψετε για ένα εστιατόριο πρέπει να υπάρχει μια φωτογραφία του χώρου ή ενός πιάτου. Για ένα βιβλίο το εξώφυλλο του κλπ.

Επίσης όσοι έχουν οποιοδήποτε νέο σχετικό με τις κατηγορίες που εμφανίζονται στο myreview.gr μπορούν να μας στέλνουν δελτία τύπου και ότι άλλο σχετικό στο : info@myreview.gr.

Φυσικά μπορείτε να ενημερώσετε τους δικούς σας φίλους για το όλο σχέδιο και να βοηθήσουν με τα κείμενα τους, τις συμβουλές, τις απορίες, τα σχόλια.

Η όλη προσπάθεια ξεκινά από μια ομάδα φίλων στην οποία έχω τη χαρά και την τιμή να είμαι επικεφαλής με την ευθύνη να μείνουμε ανεξάρτητοι και χωρίς δεσμεύσεις. Στόχος μας είναι να επαινούμε το καλό και να στηλιτεύουμε το κακό.

Ελπίζω να έχουμε τη δική σας πολύτιμη βοήθεια με οποιοδήποτε τρόπο.

Σας ευχαριστώ,
Στάθης Παπούλιας