Οι ABBA ανακοινώνουν το πρώτο τους άλμπουμ στούντιο με νέο υλικό σε 39 χρόνια Voyage και συναυλίες

Οι ΑBBA ανακοίνωσαν ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο Voyage, ο πρώτος τους δίσκος στούντιο μετά από 39 χρόνια.

Το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα αποτελούμενο από την Agnetha Fältskog, την Anni-Frid Lyngstad, τον Benny Andersson και τον Björn Ulvaeus επιβεβαίωσαν κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας εκδήλωσης ζωντανής ροής και συνέπεσε στη συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο ότι το νέο τους άλμπουμ 10 κομματιών θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Το Voyage είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα σε CD, κασέτα και βινύλιο, με τις τελευταίες μορφές να περιλαμβάνουν τυπικό μαύρο βινύλιο καθώς και αποκλειστικές πράσινες και λευκές παραλλαγές webstore και δύο δίσκους εικόνας.

Τα διπλά lead singles του Voyage, το “διαχρονικό” I Still Have Faith In You and Don’t Shut Me Down (το οποίο επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά ότι υπήρχε τον Απρίλιο του 2018), κυκλοφορούν τώρα, με άλλα τραγούδια στη λίστα κομματιών όπως το When You Danced With Me, I Μπορεί να είναι αυτή η γυναίκα και ωδή στην ελευθερία.

Εκτός από την αποκάλυψη του άλμπουμ, ανακοινώθηκε η ομώνυμη περιοδεία των ψηφιακών χαρακτήρων ABBA. Το ABBA Voyage θα δει ψηφιακές ομοιότητες του κουαρτέτου με το όνομα ABBAtars – σχεδιασμένο από την εταιρεία οπτικών εφέ του Τζορτζ Λούκας Industrial Light and Magic – να αποδίδει μια συναρπαστική εμπειρία 360 μοιρών σε έναν κατά παραγγελία χώρο 3000 χωρητικότητας στο Olympic Park στο Ανατολικό Λονδίνο.

Το ABBA Voyage θα ανοίξει το επόμενο έτος στις 27 Μαΐου και θα διαρκέσει έξι νύχτες την εβδομάδα. Η παράσταση των 22 κομματιών και 90 λεπτών θα παρουσιάσει τα δύο νέα σινγκλ και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 21 λίρες και θα κυκλοφορήσουν γενικά στις 10 το πρωί BST στις 7 Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά λεπτομερώς τον Οκτώβριο του 2016, η εμπειρία ABBAtar είχε αρχικά να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια ειδικής τηλεόρασης του BBC τον Δεκέμβριο του 2018, αλλά καθυστέρησε τρεις φορές λόγω νομικών επιπλοκών και τεχνικών δυσκολιών και στη συνέχεια της πανδημίας.

ABBA – Voyage

  1. I Still Have Faith In You
  2. When You Danced With Me
  3. Little Things
  4. Don’t Shut Me Down
  5. Just A Notion
  6. I Can Be That Woman
  7. Keep An Eye On Dan
  8. Bumble Bee
  9. No Doubt About It
  10. Ode To Freedom

About Post Author

+ There are no comments

Add yours