ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Art»:Η κωμωδία της χρονιάς με ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Βράχων

Η παράσταση, που ήταν προγραμματισμένο να δοθεί στις 28 και αναβλήθηκε λόγω έκτακτων μέτρων, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η πανέξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά παίρνει τους δρόμους μετά από 2 χρόνια επιτυχίας και συνεχόμενα sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ο Σερζ, ο Ιβάν και ο Μαρκ είναι φίλοι. Κολλητοί.
Η σχέση τους είναι τίμια και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μία αληθινής φιλίας… Μέχρι που, με αφορμή έναν λευκό πίνακα λευκό, αρχίζουν να ξεσκεπάζονται όλα τα προβλήματα και των τριών χαρακτήρων. Προβλήματα της φιλίας, του γάμου, της τέχνης, του χωρισμού, του έρωτα και της προδοσίας.

Η Γιασμίνα Ρεζά υπογράφει μια από τις πιο διασκεδαστικές και συνάμα συγκινητικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών και ο Σταμάτης Φασουλής μεταφράζει και διευθύνει με μπρίο έναν θίασο πρωταγωνιστών που αποτελείται από τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά.

Μετά από δύο ολόκληρους μήνες on the road, η παράσταση που αγάπησε το κοινό όλης της Ελλάδας, έρχεται τελικά στο Θέατρο Βράχων.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Καβαλλιεράκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης

Παίζουν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Η παράσταση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Αττικής,έχει ελεύθερη είσοδο και οι κάρτες εισόδου διατίθενται από τα Δημαρχεία Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού. Κάρτες εισόδου διατίθενται στα: Δημαρχείο Βύρωνα, 13.00 – 15.00, τηλ. 2132008662 και Δημαρχείο Δάφνης Υμηττού, τηλ. 2132085521

Comment here

shares