Η sold-out κωμωδία της Carole Greep με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Μέμο Μπεγνή, τη Ναταλία Δραγούμη και την Ευαγγελία Μουμούρη ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία της από την Πετρούπολη.

Επιτέλους, η θερινή θεατρική σεζόν αρχίζει. Μετά από μήνες αναμονής, θα μπορέσουμε επιτέλους να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς ζωντανούς στις παραστάσεις που διακόπηκαν απότομα λόγω του κορονοϊού.

Για τους φίλους της κωμωδίας λοιπόν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η παρέα του -ο Μέμος Μπεγνής, η Ναταλία Δραγούμη και η Ευαγγελία Μουμούρη- κηρύσσουν την αρχή της καλοκαιρινής περιοδείας τους τη Δευτέρα 13 Ιουλίου με μια παράσταση στο Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης.

Τι θα δούμε:
Η υπόθεση: Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο …φίλοι όπως πίστευαν.

Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια: τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι’ αυτούς.
Κι όταν τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα όλων. Αναγκάζονται να βγάλουν τις μάσκες και να τα… πουν όλα κατά πρόσωπο…

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια δείτε ΕΔΩ.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours