Οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη ενθουσίασαν το κοινό που αψήφησε το βροχερό καιρό και παρακολούθησε την πρεμιέρα του ΚΘΒΕ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Η Νεφελοκοκκυγία έμεινε αλώβητη από τη βροχή και το Σάββατο 8 Αυγούστου, ενώ ακολουθεί άλλη μία παράσταση σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου.

Με παρατεταμένο χειροκρότημα, όρθιοι οι θεατές, δεν άφηναν τους ηθοποιούς και τους συντελεστές να φύγουν από τη σκηνή, ενώ οι επευφημίες και τα ηχηρά «μπράβο» για τις ερμηνείες αλλά και τη χαρισματική σκηνοθετική προσέγγιση του έργου από τον Γιάννη Ρήγα, κράτησαν πολλά λεπτά μετά το τέλος της παράστασης.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν μια παράλληλη ιδανική εικαστική Πολιτεία, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για το ΚΘΒΕ, εν μέσω κορονοϊού, ως δώρο για το Θέατρο. Την έκθεση «ΟΡΝΙΘΟ/ΘΕΟΜΑΧΙΑ- ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΜΗΝΟΥΣ», που ταξίδεψε κι αυτή έως την Επίδαυρο με έργα που έχουν υπερβατικά τη δύναμη των «φτερών» της ψυχής των απόδημων καλλιτεχνών.

.
.
.
.
.
.
.
Η Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου (Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΘΒΕ)ο Νίκος Κολοβός (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ) με τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.
 
.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours