Ακυρώθηκαν όλες οι παραστάσεις «Ο Γλάρος» από τους C. for Circus στο θέατρο Χυτήριο όλες οι παραστάσεις

Ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις «Ο Γλάρος» του Άντον Τσέχωφ από τους C. for Circus στο θέατρο Χυτήριο. Σήμερα, μία μέρα πριν την πρεμιέρα, ένας εκ των συντελεστών διαγνώστηκε θετικός στον covid-19, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιήσουν καμία παράσταση, καθώς ήταν κανονισμένες μέχρι τις 15 Ιουνίου. Όσοι έχουν κλείσει τα εισιτήρια, θα σας επιστραφεί το αντίτιμο από την ticketservices.gr.

Με το κλασικό αριστούργημα της ρωσικής δραματουργίας «ο Γλάρος» του Άντον Τσέχωφ σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Νικόλα Παπαδομιχελάκη, οι C. for Circus, μετά τις «Μεταμορφώσεις» του Οβίδιου και «το Δαχτυλίδι της μάνας» του Γιάννη Καμπύση, θα επέστρεφαν για λίγες μόνο παραστάσεις στις 5, 6, 8, 10, 11, 14 και 15 Ιουνίου, στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας λύπη, ανακοινώνουμε ότι οι όλες οι προγραμματισμένες μας παραστάσεις ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. Σήμερα, μία μέρα πριν την πρεμιέρα μας, ένας εκ των συντελεστών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με απότελεσμα να μην μπορούμε να πραγματοποιήσουμε καμία παράσταση, καθώς ήταν κανονισμένες μέχρι τις 15 Ιουνίου. Όσοι έχετε ήδη κλείσει τα εισιτήριά σας, θα σας επιστραφεί το αντίτιμο από την ticketservices. Μακάρι να καταφέρουμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να παρουσιάσουμε κάποια στιγμή τον Γλάρο μας και να έχουμε τη χαρά να σας δούμε όλους εκεί.»

About Post Author

+ There are no comments

Add yours