Οι δύο sold out παραστάσεις της Κατερίνας Βρανά πέρυσι το Σεπτέμβριο ακυρώθηκαν λόγω του Covid-19. Όμως τίποτε πλέον δεν τη σταματά από το να γιορτάσει τα δέκα της χρόνια στην κωμωδία (γιέιιι!). Ο κήπος του Μεγάρου Μουσικής άνοιξε και η Κατερίνα είναι έτοιμη. Σπεύσατε να κλείσετε τα εισιτήριά σας!

Το 2020 η Κατερίνα Βρανά έκλεισε δέκα χρόνια στην κωμωδία. Το 2009 ξεκίνησε, όμως έχασε ένα χρόνο – το 2017 – που ήταν σε κώμα, λίγο ανάπηρη και σχεδόν πέθανε. Έχασε κι έναν ακόμη, το 2020, λόγω πανδημίας. Οπότε, τώρα που το επιτρέπουν οι συνθήκες και έχοντας κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του #sobrave, το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη το γιορτάζει με μια μεγάλη αναδρομή.

Με τις χρυσές επιτυχίες της, τα μεγάλα της σουξέ, τα best of από τις τρεις παραστάσεις της «Φέτα με τη Βασίλισσα», «About Sex” και “Staying Alive-Σχεδόν Πέθανα».

Ραντεβού την Τέταρτη 14 στις 21:00

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει…

… Τις εμπειρίες επιβίωσης μιας Ελληνίδας που έχει ζήσει στην Αγγλία σχεδόν δύο δεκαετίες.

… Μια καινούρια ματιά στο σεξ και στην παραπλανητική χρήση του ιντερνετικού πορνό ως του απόλυτου εκπαιδευτικού εργαλείου. Γιατί, καλή η γνώση, αλλά τίποτα δεν είναι σαν την πρακτική.

… Μια αναδρομή στην περιπέτεια της υγείας της με τον δικό της μοναδικό τρόπο και μικρά tips που της επιτρέπουν να το γλεντά no matter what.

Αυτή η παράσταση είναι η τρανή απόδειξη πως τίποτα δεν σταματά την Κατερίνα Βρανά από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κατερίνα Βρανά- Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία
Διάρκεια:
 90’
Πότε: Τέταρτη 14 στις 21:00

Πού: Κήπος του Μεγάρου Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ.: 210 7282000
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: 15 € (προπώληση)
Προπώληση: https://webtics.megaron.gr/el/events/

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής και ΣΟΕΛ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου We Will

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours