ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

“Έλα μια Βόλτα” με τον Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος

O Απόλυτος showman και χαρισματικός perfomer ο Τάκης Ζαχαράτος, έρχεται στο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, για είκοσι μοναδικές παραστάσεις…

Μετά τα συνεχή sold out στο θέατρο Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορονοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο… Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλλιτέχνη του δικού του ταλέντου; Πολιτική, τηλεοπτική και καλλιτεχνική σάτιρα μπαίνουν στο στόχαστρο προς τέρψιν όλων μας.

Για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια παρέα που θα γελάσει θα τραγουδήσει και θα διασκεδάσει χωρίς όρια.

Και γιατί όχι να ξορκίσουμε τον κορονοϊό, με την εθνική κορονοϊονοσάτιρα, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

Act Main Photo

Σκηνοθεσία

Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου

Ηθοποιοί

Τάκης Ζαχαράτος

Χορογραφίες

Σοφία Σπυράτου

Σκηνογραφία

Μανώλης Παντελιδάκης

Ενδυματολόγος

Φιλίτσα Νικολαΐδη

Φωτισμοί

Χρήστος Τζιόκας

 

Ημέρες παραστάσεων: από Τετάρτη 15 Ιουλίου έως Κυριακή 19 Ιουλίου και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Παρασκευή 21:00, Σάββατο 21:00, Κυριακή 21:00

 

Θέατρο “Το Άλσος”

Ευελπίδων 4, 11474 Αθήνα

Τηλ για πληροφορίες.: 210-8227471 & 210-8831487

 

Comment here

shares