Πριβέ διακοπές σε ένα μήνα: Το πιο ζεστό νησί που τον Σεπτέμβρη είναι στα καλύτερά του

Όταν οι άλλοι έρχονται, εσύ θα πηγαίνεις…

Αλλιώς ονειρευόμασταν αυτό το καλοκαίρι και αλλιώς μας τα έφερε η πραγματικότητα. Εν μέσω πανδημίας είχαμε την ψευδαίσθηση ότι το ελληνικό καλοκαίρι και η ζέστη θα αναχαίτιζαν τον ιό και εμείς θα περνάγαμε και τις φετινές μας διακοπές… περίπου όπως πάντα.

Δυστυχώς διαψευστήκαμε με το χειρότερο τρόπο κι έτσι τώρα όλοι σκεφτόμαστε πρώτα πώς θα καταφέρουμε να αποφύγουμε τον ιό και στη συνέχεια πώς και πού θα περάσουμε καλά.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που περιμένουν υπομονετικά να περάσει ο Αύγουστος για να κάνουν… πριβέ διακοπές σε ένα όμορφο και ζεστό νησί. Και το όνομα αυτού Κάρπαθος.

https://www.instagram.com/p/CD3lLc-B2EG/?utm_source=ig_web_copy_link

Σίγουρα την Κάρπαθο αξίζει να την επισκεφτείς και στην καρδιά του καλοκαιριού, αν όμως θες να δεις τις ομορφιές της, μακριά από κόσμο, συγχρωτισμό και βαβούρα, κάνε υπομονή και περίμενε ως τον Σεπτέμβρη. Ο καιρός θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/CDyGdqbBdgK/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Κάρπαθος είναι ένα από τα πιο ζεστά νησιά και τον Σεπτέμβρη η θερμοκρασία θα είναι ιδανική. Οι παραλίες θα είναι σαν προσωπική πισίνα και το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολεί θα είναι και κοιτάς τον διπλανό σου, αν φοράει μάσκα ή όχι. Το πιο πιθανό τότε είναι να μην υπάρχει διπλανός…

Η Αμμοοπή, η Αχάττα, η πολυβραβευμένη παραλία της Καρπάθου με τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά (Άπελλα), η Κυρά-Παναγιά και ο Διακόφτης θα σε περιμένουν για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

https://www.instagram.com/p/CD3_xxuChAM/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Κάρπαθος τον Σεπτέμβρη είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια και οικογένειες. Οι τιμές της θα είναι τουλάχιστον 40% πιο κάτω απ’ ό,τι είναι τώρα και οι επιλογές σου για φαγητό και ποτό θα είναι άφθονες.

Ταβερνάκια με εξαιρετικές τιμές και μεγάλες μερίδες θα σε περιμένουν για να ανακαλύψεις τις εκπληκτικές μακαρούνες και τις λαδόπιτες. Αν δεν σε νοιάζει τόσο η σιλουέτα σου, τότε μπορείς να δοκιμάσεις και ζυμωτό ψωμί μαζί με τυρί «Μανούλι». Όταν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις για τι έργο τέχνης μιλάμε…

https://www.instagram.com/p/CDyGdqbBdgK/?utm_source=ig_web_copy_link

Αν σου αρέσει το σέρφινγκ, τότε σίγουρα η Κάρπαθος είναι το νησί σου. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις ή να κάνεις καθώς υπάρχουν παραλίες ιδανικές για το συγκεκριμένο σπορ.

Το σίγουρο είναι ότι αν αντέξεις τη ζέστη του καλοκαιριού και προτιμήσεις διακοπές τον Σεπτέμβρη θα είσαι από τους τυχερούς της χρονιάς. Στην Κάρπαθο θα κάνεις τις πιο ανέμελες και ποιοτικές διακοπές της ζωής σου…

Πηγή:menshouse.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours