Αν θες να κάνεις μια ευχάριστη μονοήμερη απόδραση από την Αθήνα και μεταξύ άλλων μερικές βουτιές για να δροσιστείς, η Εύβοια αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση. Κι αυτό γιατί εκεί θα βρεις παραλίες για όλα τα γούστα. Από μικρές αμμουδιές μέχρι μεγάλες ακτές που σου προσφέρουν άνεση για μπάνιο μακριά από την πολυκοσμία. Μια τέτοια περίπτωση είναι η παραλία της Δροσιάς ή αλλιώς παραλία των Αλυκών. Μια ώρα μακριά από την Αθήνα βρίσκεται αυτή η αχανής εξωτική παραλία που θα σου χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές κάνοντας λίγα χιλιόμετρα.

Παραλία της Δροσιάς, μια ώρα μακριά από την Αθήνα

Την παραλία της Δροσιάς θα την βρεις μόλις 7 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα και θα εντυπωσιαστείς από το μήκος και τα νερά της. Είναι μια αχανής εξωτική παραλία με τιρκουάζ νερά και ανοιχτόχρωμη άμμο που θα σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι κάπου στο εξωτερικό. Το σκηνικό είναι εντυπωσιακό και το μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο και οι εικόνες από ψηλά.

Επιπλέον, μιλάμε για μια εντελώς kids friendly παραλία καθώς τα νερά είναι πολύ καθαρά και ρηχά. Έτσι τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στην άμμο και εσείς χαλαρές βουτιές στα δροσερά νερά. Η παραλία της Δροσιάς ή των Αλυκών είναι μια οργανωμένη παραλία και γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, Ωστόσο, είναι τόσο απλωμένη και μεγάλη παραλία ώστε μπορείς να βρεις άνετα κάπου να κάτσεις είτε στο οργανωμένο μέρος είτε σε κάποιο άλλο σημείο.

Πώς θα φτάσεις στην εξωτική παραλία Δροσιάς

Η παραλία της Δροσιάς είναι μόλις μια ώρα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα 70 χιλιόμετρα. Μπορείς να δεις ακριβώς ΕΔΩ πού βρίσκεται η συγκεκριμένη παραλία. Στην πραγματικότητα είναι στην ομώνυμη κωμόπολη  η οποία βρίσκεται κοντά στη Χαλκίδα. Από την παραλία θα απολαύσεις μια εντυπωσιακή και χαλαρωτική θέα προς το βουνό Καντήλι ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι και το ηλιοβασίλεμα.

Το γεγονός ότι είναι κοντά στην Αθήνα θα σε γλιτώσει από χρόνο και χρήματα για καύσιμα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φας φρέσκο ψάρι στην περιοχή. Θα μείνεις εγγυημένα ευχαριστημένος από τις τιμές και την ποιότητα που θα απολαύσεις.

Για την επόμενη εκδρομή σου το σαββατοκύριακο, δες στο χάρτη πού ακριβώς βρίσκεται, ετοίμασε τα πράγματά σου και γνώρισε την εξωτική αυτή παραλία της Εύβοιας.

Για να πάρεις μια γεύση του τι θα συναντήσεις, δες το βίντεο από το κανάλι Haanity του Youtube.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours