Φέτος το καλοκαίρι σαλπάρουμε με ασφάλεια και… ασύγκριτες ταχύτητες!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το φετινό καλοκαίρι δεν θυμίζει σε τίποτα όσα έχουν προηγηθεί στο παρελθόν.

Αυτό βέβαια δεν μας εμποδίζει από το να σχεδιάζουμε πυρετωδώς τις καλοκαιρινές μας διακοπές και να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα αφήσουμε πίσω τον θόρυβο της πόλης, αναζητώντας λίγες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, σε έναν από τους επίγειους, παραθαλάσσιους «παραδείσους» της χώρας μας. Ωστόσο, όσο ενθουσιώδεις και αν είμαστε, δεν παραβλέπουμε ούτε στιγμή τις υποδείξεις των ειδικών που επιβάλλουν να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ αναζητούμε τους τρόπους και τα μέσα που θα μας επιτρέψουν να απολαύσουμε το ταξίδι μας, χωρίς φόβο και άγχος.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να εμπιστευτούμε τη μεταφορά μας σε επαγγελματίες που έχουν διαγράψει μία μακρά και αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της ναυτιλίας και των μεταφορών, οι οποίοι διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την εμπειρία, να μας προσφέρουν ένα ασφαλές και γρήγορο ταξίδι. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, το πρώτο όνομα που αναπόφευκτα μας έρχεται στο μυαλό, είναι η SEAJETS, η οποία μετράει 28 χρόνια στον χώρο της ναυτιλίας, ενώ έχει διακριθεί για την ποιότητα του στόλου της και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει στους επιβάτες.

Ταξιδεύοντας με τους ρυθμούς ενός… World Champion

Ήδη από την Παρασκευή 3 Ιουλίου, η «βασίλισσα» των ακτογραμμών του Αιγαίου ξεκίνησε τα πρώτα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά, του Λαυρίου και του Ηρακλείου Κρήτης, προς 30 διαφορετικούς προορισμούς, πραγματοποιώντας έτσι περισσότερες από 300 διασυνδέσεις μεταξύ των νησιών του Αιγαίου και μεταφέροντας τους πρώτους… ανυπόμονους παραθεριστές στον προορισμό των διακοπών τους. Ωστόσο, αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στόλου, δηλαδή το σύγχρονο υπερταχύπλοο WorldChampion Jet, το πλωτό που έχει καταρρίψει ρεκόρ Guinness ταχύτητας και είναι το πρώτο επιβατικό στην ιστορία, που απέσπασε το βραβείο «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019», όχι μόνο για την ασύλληπτη ταχύτητα αλλά για ένα σύνολο χαρακτηριστικών, όπως ο σχεδιασμός, η καινοτομία, η ποιότητα του ταξιδιού και η τεράστια συμβολή του στην ελληνική ναυτιλία. Το συγκεκριμένο υπερταχύπλοο, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μεταβούν από τον Πειραιά στη Σύρο, τη Μύκονο, την Πάρο και τη Νάξο, παρέχοντάς τους μία πρωτόγνωρη και… ταχύτατη εμπειρία ταξιδιού, που είναι βέβαιο πως θα θυμούνται για χρόνια!

Ανακαλύπτουμε το Αιγαίο με απόλυτη ασφάλεια

Για εκείνους που θα απολαύσουν το φετινό καλοκαίρι στη δυτική πλευρά του Αιγαίου, στη Σέριφο, τη Σίφνο ή τη Μήλο, μπορούν να επιλέξουν για τη μεταφορά τους το Champion Jet 2, ένα από τα πρωτοποριακά ταχύπλοα της SEAJETS που έχει ξεχωρίσει για τους γρήγορους χρόνους, τη μοναδική άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει στους επιβάτες, έως ότου «πιάσουν» λιμάνι στον κοσμοπολίτικο προορισμό των διακοπών τους! Επιπλέον, από το ίδιο λιμάνι, δηλαδή τον Πειραιά, πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια προς τη Φολέγανδρο, την Αμοργό και τα Κουφονήσια. Σε κάθε περίπτωση, έχει σημασία να αναφέρουμε πως ανεξάρτητα από τον προορισμό ή το δρομολόγιο, τα μέτρα ασφαλείας, καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαφύλαξη της υγείας των επιβατών και του πληρώματος, τηρούνται με απόλυτη ευλάβεια, ενώ τα πλοία διαθέτουν εξοπλισμό κλιματισμού με ειδική εξελιγμένη τεχνολογία, ο οποίος προσφέρει ενισχυμένη απορροφητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα ανάλογη με αυτή που συναντάμε στα αεροπλάνα.

Κλείνοντας, μπορεί η παρούσα, ασταθής κατάσταση που επικρατεί, να μη δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την οργάνωση και τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού, όμως τώρα είναι η στιγμή που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ένα σύντομο αναζωογονητικό διάλλειμα από την καθημερινότητα. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω και το αίσθημα ευθηνής απέναντι στο επιβατικό της κοινό, η SEAJESTS αποφάσισε να υιοθετήσει μία νέα πολύ πιο ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων, επιτρέποντάς μας να ατενίσουμε το μέλλον και το φετινό καλοκαίρι με περισσότερη αισιοδοξία!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.gr

210 7107710

Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours