Ρίξαμε μια ματιά στις τιμές για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι επιτέλους έπεσαν κάπως.

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό. Όσο η high season πλησιάζει προς το τέλος της, οι τιμές των νησιών τραβούν την κατηφόρα που τους πρέπει, μετά το πανηγύρι που έγινε ειδικά φέτος. Ιδού λοιπόν ούτε μία ούτε δύο, αλλά 24 προτάσεις διαμονής σε λογικές για την εποχή τιμές.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (31/8-1/9).

Στις Κυκλάδες…

– Το Blue Sky λίγο έξω από τη Χώρα της Ίου έχει πανέμορφα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν από ψηλά την θάλασσα, στα 35,5€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό).

– Στη Χρυσή Ακτή της Πάρου το Kiki’s Apartment είναι ένα γλυκύτατο εξοχικό 40 τετραγωνικών, που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα με 35€ ανά διανυκτέρευση.

– Στα Κατάπολα της Αμοργού το Anna Studios διαθέτει κουκλίστικα, κυκλαδίτικα δωμάτια από 36€ το δίκλινο (ή 41€ με θέα θάλασσα)

– Μιλώντας για θέα θάλασσα, καλή επιλογή είναι και η Θαλάσσια Θέα στον Γαλησσά της Σύρου: 38€ θα χρειαστείτε για ένα δίκλινο με μεγάλο μπαλκόνι που αγναντεύει το Αιγαίο.

– Στο Καστράκι της Νάξου το Sahara Apartments προσφέρει τρισχαριτωμένα, χρωματιστά δωμάτια με πρωινό στα 38,5€ το δίκλινο.

– Στην Αλυκή της Πάρου, το Αρχοντικό Μαίρη διαθέτει όμορφα δωμάτια βαμμένα σε παστέλ αποχρώσεις, στα 40€ το δίκλινο.

– Το Katerina beach rooms στο Μπατσί της Άνδρου έχει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 45€ το δίκλινο.

– Ωραία ανδριώτικη επιλογή είναι και η Βίλα Ζέφυρος, 250 μέτρα από την αμμουδιά στο Κυπρί, οι τιμές στην οποία δεν ξεπερνούν τα 45€ το δίκλινο.

– Στη Σύρο, στον Αζόλιμνο η Ανατολή έχει όμορφα, ευρύχωρα στούντιο με μερική θέα στη θάλασσα στα 45€ το δίκλινο.

Στον Σαρωνικό…

– Στην Αίγινα, η Αγία Μαρίνα συγκεντρώνει παραδοσιακά τη μερίδα του λέοντος σε budget ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ωραίες επιλογές είναι τα Aegina Finikas apartments (45€ το δίκλινο), Περικλής Studios (από 43€ το δίκλινο) και το Sweet Memory (40,5€ το δίκλινο)

– Στον Πόρο βρήκαμε φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια στο Zontanos Studios στο Ασκέλι (43,5€ το δίκλινο) και στο Rois Apartments επίσης στο Ασκέλι (45€ το δίκλινο).

– Απέναντι από τον Πόρο, τεχνικά δεν είναι νησί, αλλά ο Γαλατάς απέχει 5 λεπτά με τα καραβάκια που πηγαινοέρχονται ανά 15 λεπτά όλη μέρα. Εδώ λοιπόν βρήκαμε τα πανέμορφα Nagia’s Studios, που δεν θα σου κοστίσουν παραπάνω από 40€ το δίκλινο.

Στο Ιόνιο…

– Το Terra Mare στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς είναι σε τέλειο σημείο για να εξερευνήσετε παραλίες όπως το Ξι και οι Πετανοί, κι έχει προσεγμένα δωμάτια στα 34,5€ το δίκλινο.

– Στον νότο της Κέρκυρας, και συγκεκριμένα στο Περιβόλι, το Adriana Studios προσφέρει όμορφα δωμάτια με μπαλκόνι στα 28,5€ το δίκλινο.

– Μιλώντας για την Κέρκυρα, το FS Kavos στον παραδοσιακά και σταθερά low budget Κάβο δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 24€ το δίκλινο.

– Στη Ζάκυνθο, στο Αργάσι, το Aktipis Studios προσφέρει συμπαθητικά στούντιο στα 45,5€ το δίκλινο.

– Όμορφα και ευρύχωρα είναι και τα διαμερίσματα Χριστίνα στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 44€ για δύο άτομα.

– Στη Λευκάδα βρήκαμε ωραία δωμάτια σε καλές τιμές: Στο Νυδρί τα Studio Αποστόλης (40€ το δίκλινο με θέα θάλασσα) και τα Alexia Studios (47,5€ το δίκλινο), στο Καλαμίτσι το Kondilw Rooms και στη Νικιάνα το Christina Studios Nikiana (45€ το δίκλινο με μερική θέα στη θάλασσα).

Πηγή:in2life.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours