Οι νέες Χριστουγεννιάτικες αφίξεις στο Netfix ( vid)

Τα Χριστούγεννα έφτασαν νωρίς στο Netflix. Η χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική σεζόν του Netflix είναι επίσημα εδώ, με ολοκαίνουργιες ταινίες για τις γιορτές και μας βάζει σε απόλυτο X-MAS mood. Με ρομαντικές κωμωδίες, οικογενειακά παραμύθια αλλά και ταινίες φαντασίας. Αυτές είναι οι νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα μας κάνουν παρέα το επόμενο χρονικό διάστημα:

Holidate

H Sloane και ο Jackson είναι δυο φίλοι που αποφασίζουν να εμφανίζονται μαζί στα οικογενειακά γιορτινά τραπέζια, προκειμένου να μην ακούνε την (ανελέητη) γκρίνια των οικογενειών τους ότι είναι ακόμα single. Φυσικά το πλάνο θα τεθεί σε εφαρμογή χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο που στην πορεία το “πλατωνικό ζευγάρι” θα ανακαλύψει πως τους δένει κάτι βαθύτερο από αυτή τη συμφωνία. Πρωταγωνιστούν οι Emma Roberts, Luke Bracey και Kristin Chenoweth.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Το χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ του θεατρικού συγγραφέα και σκηνοθέτη David E. Talber βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης εδώ και 20 χρόνια και επιτέλους βρήκε το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη, με ένα soundtrack που επιμελήθηκε ο John Legend. Η υπόθεση ακολουθεί τον εκκεντρικό κατασκευαστή παιχνιδιών Jeronicus Jangle και την εγγονή του Journey, καθώς εργάζονται πάνω σε μια εφεύρεση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου πρωταγωνιστούν οι Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Anika Noni Rose και Phylicia Rashad.

The Princess Switch: Switched Again

Η Duchess Margaret και η Princess Stacy αποκτούν και νέο doppelganger, την ξαδέρφη της πρώτης, Fiona, η οποία εμφανίζεται στη ζωή τους για να την κάνει ακόμα πιο πολύπλοκη. Σύμφωνα με την περίληψη της υπόθεσης της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου, η Duchess Margaret κληρονομεί το θρόνο του Montenaro και η σχέση της με το αγόρι της, Kevin, περνάει από μια δύσκολη φάση, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια της Stacy.

Christmas on the Square

Η Christine Baranski (The Good Wife, The Good Fight, Mama Mia) υποδύεται μια πλούσια δύστροπη γυναίκα που επιστρέφει στην πόλη όπου μεγάλωσε μετά το θάνατο του πατέρα της, με μοναδικό σκοπό να πουλήσει τις ιδιοκτησίες της σε έναν κατασκευαστή που θέλει να φτιάξει ένα εμπορικό κέντρο. Όμως, η συνάντησή της με έναν παλιό έρωτα και η καθοδήγηση που θα πάρει από έναν άγγελο που θα βρεθεί μπροστά της θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον Εμπενίζερ Σκρουτζ που κρύβει μέσα της και να γιορτάσει για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα. Α, τον άγγελο υποδύεται η Dolly Parton, δηλαδή και μόνο με αυτή την πληροφορία, η συγκεκριμένη ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου, δε χάνεται.

The Christmas Chronicles 2

 

Kurt Russell και Goldie Hawn πρωταγωνιστούν στους ρόλους των Santa Claus και Mrs. Claus αντίστοιχα, με τη δεύτερη να φαίνεται πως παίρνει στα χέρια της την κατάσταση όταν τα Χριστούγεννα απειλούνται ξανά. Στο sequel του The Christmas Chronicles, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου, επιστρέφει και η – έφηβη πλέον – Kate, την οποία υποδύεται η Darby Camp, ενώ στο καστ συμπεριλαμβάνονται και οι Judah Lewis, Kimberly Williams-Paisley, Tyrese Gibson και Julian Dennison. Ο Chris Columbus σκηνοθετεί και το sequel των Christmas Chronicles, ενώ έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Matt Lieberman.

Christmas Made to Order

Ο αρχιτέκτονας Steven αναλαμβάνει να κάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στην οικογένειά του και έτσι προσλαμβάνει την Gretchen ώστε να διακοσμήσει το σπίτι του και να οργανώσει τη γιορτή. Οι δυο τους θα έρθουν σύντομα κοντά και μόλις μια σημαντική ευκαιρία παρουσιαστεί στην Gretchen, η ίδια και ο Steven θα πρέπει να αποφασίσουν τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή.

Operation Christmas Drop

H Erica αναγκάζεται να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και έτσι γνωρίζεται με έναν λοχαγό, ο οποίος όμως ξέρει ότι η αποστολή της είναι να κόψει τη χρηματοδότηση στη μονάδα όπου εργάζεται.

Πηγή:clelia.gr

 

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours